David jako host u The Who
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem sehnal bootleg se zaznamem ziveho provedeni Quadrophenie (Hyde Park 1996), je to opravdu lahudka.
The Who jeste se skvelym Johnem Entwistlem, na bubny hraje synator Ringo Starra, Zak Starkey (hraje lepe nez otec ).
Pak ta hrají například Jon Carin, Jody Linscott, Townsheduv bracha... a samozrejme David Gilmour (kytara zpev v Dirty Jobs a kytara s Reign over me)
Az bude cas dam to na Yeeshkul jestli mate zajem.
The Who jeste se skvelym Johnem Entwistlem, na bubny hraje synator Ringo Starra, Zak Starkey (hraje lepe nez otec ).
Pak ta hrají například Jon Carin, Jody Linscott, Townsheduv bracha... a samozrejme David Gilmour (kytara zpev v Dirty Jobs a kytara s Reign over me)
...and after all we're only ordinary men
to mas video nebo audio ? kazdopadne u me by byl zajem v obou pripadechbery píše:Tak jsem sehnal bootleg se zaznamem ziveho provedeni Quadrophenie (Hyde Park 1996), je to opravdu lahudka.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tady najdete ten torrent
http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?t=784
http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?t=784
Tak už taky visím na 99,9%, dál se to asi nehne, nebo co...bery píše:Bohuzel se mi nepodarilo to opravit, checksum neprojde na 100%, dusledek je ten ze to co sdilim je 99.9% ( ) zkusim na yeeshkullu poprosit o chvilu seedovani at se mi to doplni na 100%
btw. vidim Richarde ze uz sosas
Ty už máš sosnuto, Bery?
Welcome my son, welcome to the machine
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
já to mám stažené přes dc++ na yeeskullu to sdílím aby jste si to mohli stáhnout, momentálně sháním na Yeeskullu někoho kdo by vám doplnil ty 0.02%.
Ta moje kopie je prostě trošičku jiná než ta na torrentu a některé soubory se liší, ale vydžte.
Byl jsem jediný kdo to sdílel - i když nekompletní.
Přinejhorším ti Richarde ty zbývající soubory pošlu emailem (je to max 1MB) a ten velký vob by měl jít přehrát i takhle.
Ta moje kopie je prostě trošičku jiná než ta na torrentu a některé soubory se liší, ale vydžte.
Byl jsem jediný kdo to sdílel - i když nekompletní.
Přinejhorším ti Richarde ty zbývající soubory pošlu emailem (je to max 1MB) a ten velký vob by měl jít přehrát i takhle.
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
To souhlasí, chybí mi tentýž kousek. No ale koukat se na to dá, toho chybějícího bloku jsem si při přehrávání ani nevšiml.bery píše:No bohužel je to setříhané nejspíš pro tu televizi.
Viděl jsem že jsi se srovnal s tím co mám já a Richard na 99.8%, nebo to máš 100% stažené?
Podle všeho nesdílím ty ifo soubory, a asi jeden blok z toho většiho vobu.