Je to neoficialni dvd od skupiny Pigs on the Wing, je to asi kopirovane z laserdisku nebo vhs, takze takova polopiratstina.proti píše:Ten Richarduv obal je z oficialniho DVD?
Nebo je to jen "neoficialni"?
btw. proti, je to to jsem ti posledne palil
Moderátor: bery
Ved ano - diky tobe nemusim zhanet VHS prehravac pro svou starou VHS.bery píše:btw. proti, je to to jsem ti posledne palil
Ouha..., kdysi jsem si koupil VHS (pouhých 39,90 DM) a tenhle DVD obal skutečně neni oficiální.bery píše:Je to neoficialni dvd od skupiny Pigs on the Wing, je to asi kopirovane z laserdisku nebo vhs, takze takova polopiratstina.proti píše:Ten Richarduv obal je z oficialniho DVD?
Nebo je to jen "neoficialni"?
btw. proti, je to to jsem ti posledne palil
40DM? Ja jsem onehda koupil VHS z druhe ruky za 150 korun. (kamarad se ji chtel zbavit...)Richard píše:..., kdysi jsem si koupil VHS (pouhých 39,90 DM) a tenhle DVD obal skutečně neni oficiální.
Já ji koupil v době, kdy u nás nebyly k mání ani prázdné videokazety.proti píše:40DM? Ja jsem onehda koupil VHS z druhe ruky za 150 korun. (kamarad se ji chtel zbavit...)Richard píše:..., kdysi jsem si koupil VHS (pouhých 39,90 DM) a tenhle DVD obal skutečně neni oficiální.
Muj kamarad mel kdysi holku (90-ta leta), kt. nekde v obchode v Nemecku videla dve PF-VHS: La Carrera, a Delicate Sound. A protoze byla "PF-neznala", tak nevedela, kterou ma koupit. A tak mu koupila La Carreru - Kamarad si pak porad kousal nehty, protoze moc nechybelo a mel by DSoT , ktere by chtel samozrejme mnohem vic. Nicmene, kdyz se holka stala "bejvalkou", tak se chtel zbavit vzpominek a i ty VHS. Tak jsem mu od ni pomohl.Richard píše:Já ji koupil v době, kdy u nás nebyly k mání ani prázdné videokazety.
Momentálně jsem hledal záznam Pan Am Shuffle na CD:bery píše:Necháme to tady s tím že tento topic je všeobecně o oficiálně vydané La Carrera.. a ne o té dvd verzi