David's Signature Strings
Moderátor: bery
David's Signature Strings
V brzke dobe se do prodeje dostanou Davidovy struny, ktere pouziva na svem Stratocasteru ( 0.10 - 0.48 ) a Les Paulce ( 0.105 - 0.50 ).
Jde o GHS Boomers, ktere byly specialne upraveny pro jeho potreby a dodnes nebyly v prodeji pro verejnost.
Struny odolavaji extremnimu napinani (parada ! neco pro me ! doufam, ze u nas budou k dostani)
zdroj: http://davidgilmour.com/
Jde o GHS Boomers, ktere byly specialne upraveny pro jeho potreby a dodnes nebyly v prodeji pro verejnost.
Struny odolavaji extremnimu napinani (parada ! neco pro me ! doufam, ze u nas budou k dostani)
zdroj: http://davidgilmour.com/
tak si tak vybírám struny na elektriku a na co nenarazím
http://www.dumhudby.cz/eshop/str-el-kyt ... n8chde6dd1
pěkná cena, jenom škoda že s poštovným by to už tak pěkná cena nebyla
http://www.dumhudby.cz/eshop/str-el-kyt ... n8chde6dd1
pěkná cena, jenom škoda že s poštovným by to už tak pěkná cena nebyla
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz nehraji na kytaru, je mozne ty struny pouzit i nejakym jinym zpusobem? Co ja vim... jako strunu na sekani travy?
(...co by neudelal verny fanousek...)
(...co by neudelal verny fanousek...)
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
no zmena bude v tom, ze tam jsou netradicni velikosti strunskypekai píše:včera sem si byl tady v hudebninách kupovat struny a oni je tam měli ale bohužel jenom ty tlusté co má David na Les Paula, to už neni nic pro mě.. ale hned jak tam uvidím ty modré, tak je koupím a dám vědět (ikdyž já hraju na GHSka aj tak, tak nevím jak moc velká to bude změna..)
no jediná netradiční je 0.12 Bčko, ale to že to je od 0.10 do 0.48 v různých, ale velmi podobných šířkách jak u normálních strun mi nepřijde nic moc extra teda spíš by mě zajímalo jak je to s tou výdrží oproti tomu napínání, protože se mně tak podařily během týdne prasknout dvě struny.. (jedna z nich dokonce Dčko, to se mně eště nestalo )eclipse píše:no zmena bude v tom, ze tam jsou netradicni velikosti strunskypekai píše:včera sem si byl tady v hudebninách kupovat struny a oni je tam měli ale bohužel jenom ty tlusté co má David na Les Paula, to už neni nic pro mě.. ale hned jak tam uvidím ty modré, tak je koupím a dám vědět (ikdyž já hraju na GHSka aj tak, tak nevím jak moc velká to bude změna..)
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu si pomoct, ale na to, že to mají být Mistrovy struny, je to podezřele levné. Dej nám vědět, jak jsi s nimi pochodil.skypekai píše:tak sem si koupil ty červené, které sem o pár příspěvků výše zatracoval a zdá se mně že mají trochu jiný zvuk než GHS B52's 0.10, které sem tam měl předtím, zajímalo by mě, jestli to všechno dělá ta o krapet větší šířka těch strun nebo jsou teda aj nějak jinak udělané
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Bez te pravne kytary - black stratocaster, ty struny nikdy nebudou mit ten "pravy sound". A protoze budou Vanoce, tak ja na tvem miste bych napsal Davidovi, zda by ti tu kytaru neposlal. (za otazku nic nedas... )skypekai píše:tak sem si koupil ty červené, které sem o pár příspěvků výše zatracoval a zdá se mně že mají trochu jiný zvuk ...
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.