pochopil jsem to stejně. jestli blbě nebo dobře, nevímbery píše:Jestli chápu správně tak dle Davidova blogu to bude 2CD s volitelným bonusovým live dvd a dalším DVD s 5.1 mixem OAI, kromě toho to vyjde i na vinylu. Nebo jak to je?
Live in Gdansk 2006
Moderátor: bery
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
2disková edice - snad nění co vysvětlovat. Snad jen otázka, esli bude kompletní setlist
3disková edice - přibyde live dvd z Gdaňsku, dokument a ještě nějaký bonus live
4disková - 3disk + 5.1 mix On An Island album...snad to bude DVD-Audio a ne nějakej šmejd s AC3=)
5diskovka...uvidí se
3disková edice - přibyde live dvd z Gdaňsku, dokument a ještě nějaký bonus live
4disková - 3disk + 5.1 mix On An Island album...snad to bude DVD-Audio a ne nějakej šmejd s AC3=)
5diskovka...uvidí se
Live In Peace
Also includes a bonus CD with 12 live tracks from other concerts from the 'On an Island' tour, as well as a 20-page booklet (instead of the usual 12-pages) and assorted items of tour memorabilia. Bonus 12-track CD contains the following live recordings: 'Shine On You Crazy Diamond' (Venice, 12 August 2006), 'Dominoes' (Paris, 15 March 2006), 'The Blue' (Vienne, 31 July 2006), 'Take a Breath' (Munich, 29 July 2006), 'Wish You Were Here' (Glasgow, 27 May 2006), 'Coming Back To Life' (Florence, 2 August 2006), 'Find The Cost of Freedom' (Manchester, 26 May 2006), 'This Heaven' (Vienne, 31 July 2006), 'On The Turning Away' (Venice, 12 August 2006), 'Wearing The Inside Out' (Milan, 25 March 2006), 'A Pocketful of Stones' (Vienne, 31 July 2006), 'Where We Start' (Vienne, 31 July 2006). Full tracklisting, memorabilia and packaging details to follow.
Live In Peace
kdesi jsem četl rozhovor s davidem, že asi nehorší koncert z jeho OAI tour byl ve vienne - a ejhle, nejvíc tracků pochází právě odsud
v každém případě já do té verze s bonusovým cd půjdu. akorát mi furt není jasné, v kolikadiskové edici to bude, takže si budu muset počkat na detaily.
v každém případě já do té verze s bonusovým cd půjdu. akorát mi furt není jasné, v kolikadiskové edici to bude, takže si budu muset počkat na detaily.
Hodně se management nechává inspirovat komentářama na blogu. V tomto případě napsali, že daj na CD 12 cdček, ať lidi napíšou kterou písničku a z kdy(odkud=) takže asi tak vznikl obsah pátýho cdčka.fernetti píše:kdesi jsem četl rozhovor s davidem, že asi nehorší koncert z jeho OAI tour byl ve vienne - a ejhle, nejvíc tracků pochází právě odsud![]()
Jinak první dvě cd budou obsahovat kompletní setlist až na Wots Uh The Deal (ale na vynilu bude). Údajně z kapacitních důvodů média...a propos by mě zajímalo, esli naprosto zmršenej Time vyjde neupravenej a esli tam bude i první nepovedený pokus FOS
Live In Peace
http://blog.davidgilmour.com/2008/06/li ... ask-f.html
tak já vám nevím... mermaid mám, live from abbey road a AOL sessions taky, bootlegů z OAI tour jakbysmet. mám se teda na tu třídiskovou edici vykašlat nebo ne???
tak já vám nevím... mermaid mám, live from abbey road a AOL sessions taky, bootlegů z OAI tour jakbysmet. mám se teda na tu třídiskovou edici vykašlat nebo ne???
taky nechápu proč vydávat už vydaný live sessions, který navíc byly i předtím profi bootlegnutý. Přijde mi to, jako plácání diskové kapacity. Taky nechápu, proč nebude k downloadu W...UTD, ale jen tracky umístěný na 5. cdfernetti píše:tak já vám nevím... mermaid mám, live from abbey road a AOL sessions taky, bootlegů z OAI tour jakbysmet. mám se teda na tu třídiskovou edici vykašlat nebo ne???
Live In Peace
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Taky mam z toho ten pocit.PetrM píše:Není to celý nějak zbytečně složitý?
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)