Jend píše:Nedávno jsem si chtěl zabrnkat na kytaru při poslechu Mother a jsem z toho na větvi. Vůbec nechápu ten rytmus... Refrén je v pohodě, ale ta sloka je ňáká divná a vůbec mi to tam nevychází...
Takže odpověď PepaNa, odborníka na rytmy:
"Není to nic složitýho, toho kluka mate fakt, že vždycky první takt ve sloce je na pět dob, pak je to normálně na osm a na konci sloky je vždycky jeden takt na šest. Celý refrén je taky na šest (nebo na tři, záleží, jak to počítáš)."
Ještě jednou dík Dneska jsem konečně vzal do ruky kytaru a zkusil "In The Flesh?" (tam se mi nedařilo odposlechnout ten běh na začátku), je to paráda Až jsem si tu Zeď musel nakonec pustit, už jsem ji neslyšel ani nepamatuju Musím to ale herňajs vypnout a jít spát, nebo zas budu zejtra jako zámora
Nazdar fanoušci Pink Floyd, jsem tu nový. Prosím vás, ten, kdo poslal PF transkripce pro kytaru, byl by jste tak hodný, mohl by jste to poslat ještě jednou? Mám veliký zájem. Díky moc.
Dosud jsem netušil že existují tyto stránky,ale velmi jsem uvítal že existuje podobná komunita jako zde,PF poslouchám celej svůj život a stále je miluju,sice mám rád drsnější a technickou muziku ale PF jsou prostě nej.Takže na otázku jestli tu je nějaký kytarista,tak trochu možná kytarista jsem ,můžete poslechnou na www.car1os.cz