Jo.Jend píše:Polly Samsonovaá pomáhala skládat texty na The Division Bell... Nemám pravdu...?
Alespoň moje "zdroje" tak praví taktéž.
Moderátor: bery
ano, je to tak (těch jejích textů na DB je tuším 7). je taky zajímavé srovnat je s texty, které si dělala kapela sama (no, předeším roger, žejo...) řekl bych, že rozdíl tam je. "take it back" nebo "what do you want from me" by staří floydi asi nikdy nenapsali...Míra píše:Jo.Jend píše:Polly Samsonovaá pomáhala skládat texty na The Division Bell... Nemám pravdu...?
Alespoň moje "zdroje" tak praví taktéž.
To by asi nenapsali, to je fakt... Ale Take it back má krásný text náhodou - ve spojení s klipem je to pak paráda... Bohužel jsem ten klip viděla jen jednou a od tý doby mě to "štěstí" nepotkalo, takže smůla... Ale bylo to moc a moc pěkný.fernetti píše:"take it back" nebo "what do you want from me" by staří floydi asi nikdy nenapsali...
No ať je toto cokoliv - to co jsem myslela jsem za tím fakt nepoznala (i když pravda, občas tam nějak neni nic vidět, tak doufám, že jsem to nepřehlídla ) V tom co jsem viděla já byl hlavní hrdina strom (tady byla sice taky příroda, ale ten strom jsem tam nenašla)...Míra píše:Tak už jsem něco našel, ale nevim, nevim. Mrkni se mi na to, jestli to je ono:
http://www.therohb1.com/take%20it%20back.wmv
kuba píše:miluju .mov a .wmv
Když vy dva tak zbožňujete DVD, tak je sežeňte :!:Jana píše:Jo a k těm Kubou zmiňovanejm formátům taky je úplně zbožňuju. Jednou jsem takhle stáhla nějaký Zeppelouše a ani jsem je na tom videu nebyla schopná identifikovat - jak to bylo strašný DVD jsou lepší
Ani nevíš, jak ráda bych utápěla svý prachy v DVD kdyby ale nějaký vycházely tak bych do toho šla bez váhání....Míra píše:Když vy dva tak zbožňujete DVD, tak je sežeňte :!:
A hoďte je do dychtícího davu :!: