fernetti píše:........ Jde mi o ten kalkul, který mě právě že od budoucích účastí na podobných akcích HitHitu odradil.
Možná mi unikla pointa o tom co v té akci hithit bylo spekulací. Paradoxně je u toho hithit x akcí, které se střídavými úspěchy peníze získají nebo absolutně propadnou. Když jsem do tématu dal možnost účasti vycházel jsem ze znalosti věci aspoň v té rovině, že film je financován lidmi okolo Vladimíra Mišíka a režisérky Němcové a v druhé rovině ČT. Osobní rozhovorem s Vladimírem jsem čerpal z informace, dle které ČT svůj podíl kryla poskytnutím kapacit a možnostmi ČT, další díl nákladu pak byla na straně režie a spol. Paradoxně asi velcí sponzoři se do projektu nehrnuli
a tak podíl "nás obyčejných" věci pomohl, neboť dokončovací práce filmu s plánem premiéry nekorespondoval s nedostatkem prostředků.
Asi i samotný posun v událostech, které jsou součástí filmu byl s ohledem na finance nepředvídatelný.
Pro mne srdeční záležitost... a odměny? pohled sběratelský. Ale na to by byla asi zvláštní sekce .... kompletní diskografie jiných interpretů