Přeji všem pevné zdraví a spousty krásné muziky v roce 2017.
PF 2017
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: PF 2017
Díky. Přeji nám všem super nový rok a hodně zdraví!
...and after all we're only ordinary men
tak nám ten rok pěkně utekl, což? a dost nám toho i naložil... pánové gilmour s watersem svoje sólovky, v londýně výstava, pak pompeje a příslib, že za pár týdnů uvidíme waterse zase naživo. já nevím, jak ostatní fandové, ale řekl bych, že nám bylo letos naloženo víc než dost
tak doufám, že nám zbylo k nadělení i něco pro alespoň příští rok 2018.
a kdyby ne, nevadí. dobré zdraví a dobrá mysl, k tomu aspoň trocha štěstí a hodně sil na překonání všech klacků, co nám spadnou pod cestu, to je co potřebujem všichni, bez rozdílu.
takže pěkné vánoce a vše nej do roku 2018!
https://www.youtube.com/watch?v=yp4TzFMc3X4
tak doufám, že nám zbylo k nadělení i něco pro alespoň příští rok 2018.
a kdyby ne, nevadí. dobré zdraví a dobrá mysl, k tomu aspoň trocha štěstí a hodně sil na překonání všech klacků, co nám spadnou pod cestu, to je co potřebujem všichni, bez rozdílu.
takže pěkné vánoce a vše nej do roku 2018!
https://www.youtube.com/watch?v=yp4TzFMc3X4
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Re: PF 2018 !!!!!
Všem, kteří podílí na běhu těchto stránek a hlavně Richardovi do roku příštího přeji ať dobře fungují. A nám všem?
Ať pánové od Pink Floyd, ač už jen v sólových projektech ještě něco přichystají, ať je o čem diskutovat .
Všem pak pevné zdraví a vše nej Zbyněk
Ať pánové od Pink Floyd, ač už jen v sólových projektech ještě něco přichystají, ať je o čem diskutovat .
Všem pak pevné zdraví a vše nej Zbyněk
Re: PF 2018
Přeji Vám všem - na tomto fóru - do Nového roku jen to nejlepší, hlavně spoustu zdraví, pohody...a taky nějaký ten PF zážitek (už se těšim na Rogera). Zvláštní dík na adresu Richarda, vykopal toto fórum z hrobečku a už neni posledním žijícím členem tohoto fóra (jako byla Rip na Nostromo), a Fernetimu za jeho krásný reporty a příspěvky.
Dear Boy, Have A cigar & Welcome To The Machine
Jóóó, je to téměř tady.... Poslední den roku 2017 se blíží k našim dveřím.
A já si na něj dosud nestihl připravit nějaké pěkné pé efko 2018. Snad to ještě stihnu napravit...
A já si na něj dosud nestihl připravit nějaké pěkné pé efko 2018. Snad to ještě stihnu napravit...
Welcome my son, welcome to the machine
Už se těšim na Tvé nové novoroční logo PF, až se mi zjeví na ploše...
Dear Boy, Have A cigar & Welcome To The Machine