CZ titulky
Moderátor: bery
CZ titulky
Nemate nekdo nahodou prosim CZ titulky k The Pink Floyd and Syd Barrett Story + TV dokument Dark Side of the Moon, predem dik:)
Re: CZ titulky
ty titulky by bodly, ale taky jsem na ně zatím nenatrefil.Juri píše:Nemate nekdo nahodou prosim CZ titulky k The Pink Floyd and Syd Barrett Story + TV dokument Dark Side of the Moon, predem dik:)
btw. mám to na DVD, takže mi ani není jasné, jak by se titulky daly zobrazovat. v bsplayeru na kompu to není problém, ale jinak fakt nevím...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Re: CZ titulky
No u me neni problem, mam The Pink Floyd and Syd Barrett Story v avi a TV dokument Dark Side of the Moon v mkv. CZ titulky k The Pink Floyd and Syd Barrett Story jsou zrejme nesehnatelne, ale TV dokument Dark Side of the Moon vysilala CT, takze by ten zaznam mohl nekdo mit.fernetti píše:ty titulky by bodly, ale taky jsem na ně zatím nenatrefil.Juri píše:Nemate nekdo nahodou prosim CZ titulky k The Pink Floyd and Syd Barrett Story + TV dokument Dark Side of the Moon, predem dik:)
btw. mám to na DVD, takže mi ani není jasné, jak by se titulky daly zobrazovat. v bsplayeru na kompu to není problém, ale jinak fakt nevím...
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
taky bych je ocenil,
na dvd jsou titulky v bitmapách, existují programy které z toho umí udělat text, to dvd mám (1 dvd verzi, někde jsem tu četl něco o nějaké 2dvd reedici) takže bych mohl zkusit ty titulky vyextrahovat do textu s překladem už to bude horší.. kdyby někdo chtěl?
na dvd jsou titulky v bitmapách, existují programy které z toho umí udělat text, to dvd mám (1 dvd verzi, někde jsem tu četl něco o nějaké 2dvd reedici) takže bych mohl zkusit ty titulky vyextrahovat do textu s překladem už to bude horší.. kdyby někdo chtěl?
...and after all we're only ordinary men
no jestli se ti to povede do txt vytáhnout, tak už se někdo s tím překladem najdebery píše:taky bych je ocenil,
btw. mám taqky jen první verzi a docela by mě zajímalo, co je v tom dvoj-dvd navíc...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
jo a teď ty titulky (formát srt)
http://bery.aspweb.cz/files/pinkfloyd/P ... -story.zip
bude to pak samozřejmě asi chtít synchronizaci a takové ty věci..
http://bery.aspweb.cz/files/pinkfloyd/P ... -story.zip
bude to pak samozřejmě asi chtít synchronizaci a takové ty věci..
Pokud mě paměť nešálí, tak jsem jednou ty titulky zkoušela z toho DVD o Sydovi vytáhnout... Měla jsem na to pěkný prográmek - Dokument v The Wall Live In Berlin s ním šel skvěle... Ale tady u toho to nějak nefachčilo... Oni jsou tam ty titulky takovym strašnym fontem a pismenka se občas slévají dohromady... Tak s tim si to fakt neporadilo... Ale třeba máte někdo něco lepšího...
Jinak se obávám, že k Dark Side dokumentu to bude taky bledý... To co běželo v TV (o SACD) nebylo to, co vyšlo na DVD (obecně o Dark Side)...
Jinak se obávám, že k Dark Side dokumentu to bude taky bledý... To co běželo v TV (o SACD) nebylo to, co vyšlo na DVD (obecně o Dark Side)...
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
titulky k Syd Barrett and Pink Floyd Story ve španělské mutaci
http://bery.aspweb.cz/files/pinkfloyd/syd-esp.zip
použil jsem software SubRip 1.40b3,
to jestli se prevod povedl bez vetsich problemu musi posoudit spanelsky hovorici clovek
http://bery.aspweb.cz/files/pinkfloyd/syd-esp.zip
použil jsem software SubRip 1.40b3,
to jestli se prevod povedl bez vetsich problemu musi posoudit spanelsky hovorici clovek