nepokrytě závidímbery píše:Tak mám lístky na 11. května do Earls Court.....teď už se stačí jen těšit a šetřit peníze. Jelikož letos dělám inženýrské státnice tak to bude určitě dobré rozptýlení.
btw. určitě bereš foťák s sebou, že?
Moderátor: bery
nepokrytě závidímbery píše:Tak mám lístky na 11. května do Earls Court.....teď už se stačí jen těšit a šetřit peníze. Jelikož letos dělám inženýrské státnice tak to bude určitě dobré rozptýlení.
určitě ho vezmu, ale nevím jak to bude s pašovaním/focením vevnitř.fernetti píše:nepokrytě závidímbery píše:Tak mám lístky na 11. května do Earls Court.....teď už se stačí jen těšit a šetřit peníze. Jelikož letos dělám inženýrské státnice tak to bude určitě dobré rozptýlení.
btw. určitě bereš foťák s sebou, že?
to by bylo přímo skvělé! kde budeš (budete?) sedět?bery píše: určitě ho vezmu, ale nevím jak to bude s pašovaním/focením vevnitř.
Každopádně kamarád který žije v Londýně bere fotografování hodně vážně a mohl by udělat hodně dobré fotky tak uvidíme.
to si piš že budem fotit všude kde se dá.fernetti píše:to by bylo přímo skvělé! kde budeš (budete?) sedět?bery píše: určitě ho vezmu, ale nevím jak to bude s pašovaním/focením vevnitř.
Každopádně kamarád který žije v Londýně bere fotografování hodně vážně a mohl by udělat hodně dobré fotky tak uvidíme.
btw. kdyby nešlo fotit přímo při koncertu, tak určitě udělejte fotky samotné earls court (zev nitř i z venku). přece jen je to jedno z míst, kde floydi odehráli své nejpamátnější koncerty...
Diki za preklad!! Jakoby se mi rozsvitilo v hlave.paulie píše:Řekl bych spíš "Všechna náboženství rozdělují!"
the pentagon pig tapes máš?Jend píše:Sháním slušné video (pokud možno alespoň z 2 kamer) KOMPLETNÍHO Rogerova vystoupení ať už z letošního nebo loňského turné, které je možné stáhnout z yeeshkulu
Dark Side In Columbia nechci (pač to už mám)
Nevíte o nějakém jiném povedeném bootlegu?