DVD Pulse

řadová alba, singly, dvd, filmy

Moderátor: bery

Odpovědět
Richard
piper

Příspěvek od Richard »

fernetti píše:no, pan svoboda to vzal hodně spatra :(
Hlavně nikdy nepochopím bláboly typu "tvorba trpí poněkud nadměrnou pompézností".

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Jo, o panu svobodovi... O tom bych mohla vyprávět :)

Jednou jsem s ním vedla emailovou diskuzi - ve které se mi nakonec omluvil, že mi hejbnul žaludkem (nějak se mi tenkrát nezdála jeho zpráva z koncertu Queen)... Ale jinak si z toho asi moc neodnesl... Každej si holt myslíme o kultuře a o tom, jak by měla být prezentována v ČT něco jiného... Ale aspoň jsem se pobavila...

Takže, tohle mě už nějak ani nepřekvapuje, jen mě překvapuje, jak bleskově na vydání pulse zareagoval... :lol: :lol:
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

:lol: :lol: :lol:
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

Tak jsem si dneska udělal radost a taky jsem si (konečně) koupil.
Mimochodem první originální DVD které vlastním Obrázek
Obrázek

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Míra píše:Tak jsem si dneska udělal radost a taky jsem si (konečně) koupil.
Mimochodem první originální DVD které vlastním Obrázek
A líbí??? Mne potěšila zvuková kvalita proti VHS.

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

no mně to těší kdykoliv si tohle dývko pustím... opravdu krásná pastva pro duši :)

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

Ještě jsem to pořádně neviděl, zatím jsem se jen podíval na ScreenFilms.
Nejvíc se mi z nich líbil alternativní k Time . . . .

btw neměl by někdo z tohohle ScreenFilmu nějaký nekulatý screenshoty?
Obrázek

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

Nevim, jestli jste včera někdo na ČT2 zaregistrovali vyhlašování nejprodávanějších desek roku, já sem na to narazil úplně náhodou při klasickým zoufalým přepínání programů. Ale k věci - nejprodávanější zahraniční hudební DVD roku v ČR se stalo DVD P.U.L.S.E - přes 7000 prodanejch kousků, nechali za sebou i takový potencionální "hitmakery" jako Madonnu nebo Depeche Mode. Myslím, že docela dobrý na 13 let starej materiál...
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

...zjišťuju, že čím jsem starší, tím víc si cením kvality právě těch starých věcí :)

za tenhle úspěch dvd pulse jsem ale samosebou moc rád - snad už to období šmoulích hitparád, evy a vaška, moravských svateb a michala davida máme konečně za sebou...

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

fernetti píše:...zjišťuju, že čím jsem starší, tím víc si cením kvality právě těch starých věcí :)

za tenhle úspěch dvd pulse jsem ale samosebou moc rád - snad už to období šmoulích hitparád, evy a vaška, moravských svateb a michala davida máme konečně za sebou...
No nevim - třeba nejprodávanější zahraniční CD měli Elán a No Name... :?
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

Tak jsem si nedavno v klidu skouknul PULSE a musim rict, ze me to zklamalo. Ne samozrejme tak jak to rikam, koncert je to suprovej, zvuk taky naprosto v pohode, ocenuji zejmena alternativni stopu s vyssim bitrejtem.

Co me ale nasralo je obraz. To to ti kreteni nemohli dat na dvouvrstvy disky a nechat to trochu dejchat? :evil: Chapu ze mpeg-2 je pro takhle dynamicky sceny dost problemovej, ale proc jsou tak kostickovaty i normalni sceny a proc se obraz tak divne trha (evidente I snimky, ale proc to sakra dela takovej bugr)...

skypekai
piper

Příspěvek od skypekai »

fernetti píše:moravských svateb
:x :x :x

:D

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

kuba píše:Tak jsem si nedavno v klidu skouknul PULSE a musim rict, ze me to zklamalo. Ne samozrejme tak jak to rikam, koncert je to suprovej, zvuk taky naprosto v pohode, ocenuji zejmena alternativni stopu s vyssim bitrejtem.

Co me ale nasralo je obraz. To to ti kreteni nemohli dat na dvouvrstvy disky a nechat to trochu dejchat? :evil: Chapu ze mpeg-2 je pro takhle dynamicky sceny dost problemovej, ale proc jsou tak kostickovaty i normalni sceny a proc se obraz tak divne trha (evidente I snimky, ale proc to sakra dela takovej bugr)...
protože původní obrazový záznam byl v dost blbém stavu a jeho restaurace do dnešní digitální podoby je dost problematická věc - ne náhodou jim to trvalo několik let...
a taky záleží, na čem se na to dvd koukáš -na pc monitoru tyhle nešvary vylezou v plné parádě, na tv z větší vzdálenosti to už tak hrozné není...

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

fernetti píše:protože původní obrazový záznam byl v dost blbém stavu a jeho restaurace do dnešní digitální podoby je dost problematická věc - ne náhodou jim to trvalo několik let...
a taky záleží, na čem se na to dvd koukáš -na pc monitoru tyhle nešvary vylezou v plné parádě, na tv z větší vzdálenosti to už tak hrozné není...
Mas pravdu ze na bedne to nejde tak videt jako na 19" LCD :D

Slysel jsem, ze puvodni zaznam byl spatnej, ale to o cem mluvim je az o krok dal:

Rozsypana paska -- digitalizace --> (cosi, nejspis nekomprimovany RGB) -- komprese --> DVD

Nejde mi o to, ze by ten obraz byl spatnej, ten je v pohode, podle myho je to podelany kompresi do empegu.

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

Slysel jsem, ze puvodni zaznam byl spatnej, ale to o cem mluvim je az o krok dal:

Rozsypana paska -- digitalizace --> (cosi, nejspis nekomprimovany RGB) -- komprese --> DVD

Nejde mi o to, ze by ten obraz byl spatnej, ten je v pohode, podle myho je to podelany kompresi do empegu.
jo, to je docela možné, ale nevšiml jsem si toho, postřehl jsem jen digitální šum, který vylézal v hodně tmavých scénách a to se dá přežít. čeho se ale bojím je chystané davidovo (a možná i rogerovo) koncertní dvd, protože třeba u toho bonusového dvd k OAI je skladba take a breath natočená v londýnské RAH a tam je nemlich to samé, co píšeš ty: komprimace obrazu - kostičky a místy potrhaný obraz :(

Odpovědět