Wish You Were Here
Moderátor: bery
Wish You Were Here
album bylo vydáno dne 15.9.1975
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Zdravím všechny fanoušky nejlepší skupiny všech dob..
Co mne ale zajímá je vydání tohoto jedinečného alba (podobně jako Dark Side Of The Moon - 30th Anniversary) na SACD. Ještě před vydáním DVD PULSE jsem o tom četl na oficiálním webu (myslím americkém?) Pink Floyd.
Nevíte jak to s ním vypadá??
Díky
P.S. Snad nevadí ten odkaz, nechci dělat reklamu, ale jen abych uvedl zdroj odkud to je..
Já osobně toto album řadím až na vrchol tvorby Pink Floyd. Samozřejmě je nemožné říct o některém albu, že právě ono je nejlepší, jelikož takových by se našlo mnohem více..Recenze píše:"Wish You Were Here" je asi nejdiskutovanější deskou Pink Floyd. Od zcela zatracujících ohlasů až třeba po šokující hlasování fanoušků ve fanzinu "The Amazing Pudding" z roku 1989, podle nichž je lepší než "Dark Side Of The Moon" a "The Wall". ..
Co mne ale zajímá je vydání tohoto jedinečného alba (podobně jako Dark Side Of The Moon - 30th Anniversary) na SACD. Ještě před vydáním DVD PULSE jsem o tom četl na oficiálním webu (myslím americkém?) Pink Floyd.
Nevíte jak to s ním vypadá??
Díky
P.S. Snad nevadí ten odkaz, nechci dělat reklamu, ale jen abych uvedl zdroj odkud to je..
"You! Yes, you! Stand still laddy!"
fernetti : Hm.. , tak to je mrzuté.. Díky za odpověď i když mne nijak nepotěšila.
Tak snad to stihnou jako "40th Anniversary"..fernetti píše:album bylo vydáno dne 15.9.1975
"You! Yes, you! Stand still laddy!"
téééda lidi...jsem asi dvě hodiny po rozchodu, tak jsem si řekl že si udělám aspoň trošku lepší večer tak sem vytáhl playlist Summer Elegy, komplet WYWH, Summer 68, FOS, San Tropez a Echoes....musím říct, že to album mě spíš tak nějak rozesmívá než že by ve mě vyvolávalo příliš mnoho smutku a nostalgie na dny a věci vlastně nyní už minulé
Live In Peace
co kdybychom se vrátili znovu k tématu?
víte např., jak to bylo se sydovou návštěvou bývalých spolubojovníků, když natáčeli wish you were here? někde jsem o tom viděl na netui moc pěkné pojednání, ale už nemám link - víte někdo víc?
víte např., jak to bylo se sydovou návštěvou bývalých spolubojovníků, když natáčeli wish you were here? někde jsem o tom viděl na netui moc pěkné pojednání, ale už nemám link - víte někdo víc?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Nalistuj si "Odyseu PF", strana 226 Je to trochu strašidelný a trochu smutný...fernetti píše:co kdybychom se vrátili znovu k tématu?
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster