Komentář za všechny prachyRichard píše:Tady jim pod to spadla pětikačka
nickovy bubny!
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jak se tak znova dívám na tuhle fotku (mimojiné mě opět velmi pobavil ten komentář ) tak jsem si vzpoměl na jednu věc nad kterou jsem už onehdá uvažoval. Když si poslechnete Doing It (takovéto sólo na bubny v The Man and The Journey), tak to ke konci zní jakoby měl Nick 4 ruce - hraje se tam na tom-tomy a malý buben a zároveň na tympány, údery na bubny ze soupravy jsou řekl bych normálníma paličkama ale na tympány to zní klasicky jak těma tympánovýma (s těma koulema na konci).Richard píše:Tady jim pod to spadla pětikačka
Takže moje otázka zní: pomáhal někdo Nickovi? že by známý hráč na bicí nástroje, Roger?
...and after all we're only ordinary men
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem na to odbornik - osobne bych "veril" Nickovym rukam, ze by to ububnoval a utympanoval vsechno, ale jaksi bych "neveril" Nickovym noham - ze by mezi udery ubehal tu vzdalenost mezi bici soupravou a tympany - viz foto.bery píše: Takže moje otázka zní: pomáhal někdo Nickovi? že by známý hráč na bicí nástroje, Roger?
Vzhledem k tomu, ze ty tympany jsou blizko Rogerovho oblibeneho gongu - tak si to na ne rozdaval asi on... (Nevim, zda je to na Pompejich nebo KQED, kde dokonce Roger zlomil tu palicku na gong...)
Nejsem hudebnik - ale na te fotce ma Roger v rukou "palicky" ruzne velikosti...
Taky dobry komentar k te fotce by mohl znit: Rogere, tys to uplne rozmlatil. Nemuzes do toho tak mlatit.
(alá: I've got a "grand tympans" to prop up my mortal remains,
I've got wild staring eyes... Nobody home)
tedy pánové, vaše komentáře jsou opravdu skvostné! :D
jinak já se předevčírem kochal nickovým rytmickým vyšilováním v jeho grand viziers garden party (2. část) - to je panečku pošušňáníčko! u téhle skladby mám pocit, že ji nick nahrál pomocí vstvení jednotlivých stop, protože takhle to ubouchat naráz stopro nešlo.
a vracím se k beryho the man and the journey: jestli se nepletu, máš na mysli skladbu "work and afternoon", kde je slyšet úplně všechno možné - různé xylofony, činely, kotle a semotamo i nicka - skladba "doing it" je vlastně rogerova biding my time a tam nic takové slyšet není (a ani nejde - leda ricka, jak hraje na pozoun???)
jinak já se předevčírem kochal nickovým rytmickým vyšilováním v jeho grand viziers garden party (2. část) - to je panečku pošušňáníčko! u téhle skladby mám pocit, že ji nick nahrál pomocí vstvení jednotlivých stop, protože takhle to ubouchat naráz stopro nešlo.
a vracím se k beryho the man and the journey: jestli se nepletu, máš na mysli skladbu "work and afternoon", kde je slyšet úplně všechno možné - různé xylofony, činely, kotle a semotamo i nicka - skladba "doing it" je vlastně rogerova biding my time a tam nic takové slyšet není (a ani nejde - leda ricka, jak hraje na pozoun???)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Asi je trochu zmatek s názvech tracků, v mojí verzí Complete Concertgebow je to takhle:
Myslím tedy opravdu Doing It (1:20) kde není slyšet nic jiného než bubny.
Je to ta část mezi Biding My Time a Sleep (začíná tím dýcháním (pak kecá holanďan ) pak tam jsou ty slidy na kytaru s echem a ten xylofon)
Ted to poslouchám znova a je tam slyšet i gong, řekl bych že do něho mlátí Roger.
Kód: Vybrat vše
1. Daybreak 6:42
2. Work/Afternoon 5:08
3. Doing It 1:20
4. Sleep (intro) 1:22
5. Sleep 2:14
6. Nightmare 6:47
7. Daybreak/Part Two 2:08
8. The Beginning 3:04
9. Beset By The Creatures Of The Deep 6:13
10. The Narrow Way/Part Three 4:58
11. The Pink Jungle 4:37
12. The Labyrinths Of Auximenes 2:53
13. Behold The Temple Of Light 3:36
14. The End Of The Beginning 6:22
Je to ta část mezi Biding My Time a Sleep (začíná tím dýcháním (pak kecá holanďan ) pak tam jsou ty slidy na kytaru s echem a ten xylofon)
Ted to poslouchám znova a je tam slyšet i gong, řekl bych že do něho mlátí Roger.
...and after all we're only ordinary men
- the Dark Lord
- piper
ten obrázek najdeš ve vláknu určenému koncertu games for the may", kde byl při zvukové zkoušce pořízenthe Dark Lord píše:Kam zmizel ten bezva obrázek?Richard píše:Tady jim pod to spadla pětikačka
Jsem se chtěl pobavit a koukám, že nic nevidím
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.