David Gilmour Live 2006 Hamburg 11.03.2006
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- the Dark Lord
- piper
až teprve teď, víc než po půl roce od koncertu jsem na webu vyštrachal další set fotek z hamburku. a protože jsou to fotky opravdu velmi pěkné (holt fotit z první řady se jen tak někomu nenatrefí...), dávám sem do placu link: http://www.greenandgrey.de/031106.html
achjo, to bylo tak krááááááásné...
achjo, to bylo tak krááááááásné...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
neříkej dvakrát... ono to totiž bylo docela možné... (aneb do hamburku jsem jel jinak, než jsem původně plánoval: plánovaný ranní vlakospoj nezafungoval, ale naštěstí mi po mém večerním návratu z pivka twoflower poslal zprávu po icq, takže jsem s bráchou sedl na noční bus a nad ránem jsme byli v praze tak, abychom stíhali spoj do hamburku - vyjeli jsme tedy na cestu 22 hodin před koncertem...Richard píše:To je snad důvod k radosti, ne?! Představ si, že by to byl rok, co jsi ho prošvihnul. (Brrrr.... )
vážně jsem v tomto ohledu děsný klikař, však víš...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
No s největší pravděpodobností si to i přečet, protože jsem mu přál na jeho blogu http://davidgilmour.musicblog.co.uk, kterej prej občas i čte Počítám, že minimálně přání k narozkám si pročet Kdo hledá, ten si to moje přání najdeeclipse píše:No ten by z toho byl cely stastny, kdyby se dozvedel, ze mu prejes takove veci .Jádro píše:To teda, taky jsem mu to napsal do přání k narozeninámeclipse píše:Uz je na case, aby se David zastavil i u nas.
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Dodnes se za to stydimfernetti píše:neříkej dvakrát... ono to totiž bylo docela možné... (aneb do hamburku jsem jel jinak, než jsem původně plánoval: plánovaný ranní vlakospoj nezafungoval, ale naštěstí mi po mém večerním návratu z pivka twoflower poslal zprávu po icq, takže jsem s bráchou sedl na noční bus a nad ránem jsme byli v praze tak, abychom stíhali spoj do hamburku - vyjeli jsme tedy na cestu 22 hodin před koncertem...Richard píše:To je snad důvod k radosti, ne?! Představ si, že by to byl rok, co jsi ho prošvihnul. (Brrrr.... )
vážně jsem v tomto ohledu děsný klikař, však víš...
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death