2DVD Pink Floyd and Syd Barrett story
Moderátor: bery
2DVD Pink Floyd and Syd Barrett story
Dneska ráno v televizi říkali, že to vychází na 2DVD... Neřikali ale, co bude na tom druhým DVDčku....
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
To jsem to dotáhla daleko, jsem v tomto vlákně zpět, abych si odpověděla na svůj vlastní dotaz
Dneska jsem to totiž nevydržela a tuhle novou verzi si koupila... Úplně neúmyslně se mi tu dneska totiž pustila Dark Globe přezpívaná od REM a bylo to moc zvláštní...
Takže o co se jedná...
Disk jedna - stejný dokument (+-45min) + v bonusech prodloužený snad i nesestříhaný rozhovor s Rogerem Watersem +- v hodinové délce...
Disk dva - prodloužené rozhovory s ostatními členy pink floyd (každý tak na 30 min) a robinem hitchcockem (+-20min)
Jinak nevěřte přebalu, že jsou tam anglické titulky, nejsou )
Menu se mi osobně líbí víc než v původní verzi, ale škoda, že se musí všechno navolit v něm a když se pustí film, nejde nastavení za běhu měnit... Aspon u mě ne...
Rozhodně to co nejdřív všechno zkouknu a napíšu nové poznatky... Ale zatím se mi to moc líbí...
Dneska jsem to totiž nevydržela a tuhle novou verzi si koupila... Úplně neúmyslně se mi tu dneska totiž pustila Dark Globe přezpívaná od REM a bylo to moc zvláštní...
Takže o co se jedná...
Disk jedna - stejný dokument (+-45min) + v bonusech prodloužený snad i nesestříhaný rozhovor s Rogerem Watersem +- v hodinové délce...
Disk dva - prodloužené rozhovory s ostatními členy pink floyd (každý tak na 30 min) a robinem hitchcockem (+-20min)
Jinak nevěřte přebalu, že jsou tam anglické titulky, nejsou )
Menu se mi osobně líbí víc než v původní verzi, ale škoda, že se musí všechno navolit v něm a když se pustí film, nejde nastavení za běhu měnit... Aspon u mě ne...
Rozhodně to co nejdřív všechno zkouknu a napíšu nové poznatky... Ale zatím se mi to moc líbí...
Tak další poznatky Viděla jsem rozhovor s Rogerem... Moc hezký, fakt se to zdá nesestříhaný, jen konec trošku utípli...
Perlička: v době, kdy to natáčeli, což je tak dva roky nejmíň zpět, Roger prohlašoval, že je v polovině práce na novém albu ha... Jinak se mi to fakt líbí... Je to vskutku takové osobní...
Jen ten kdo ten rozhovor vede se občas projeví jako PF neznalec... Fakt se docela divim, že ten dokument dopadl tak dobře
Viděla jsem i Davida, zajímavé, nakonec tam má i takovou malou tour po své guitar room
Prodloužené verze jsou fakt zajímavé, třeba se tam dostanou i víc k tomu, jak vypadalo nahrávání Sydových sólovek, jak moc jsou a nejsou vinni atd...
Teď mizim, ale určitě recenze bude pokračovat...
Perlička: v době, kdy to natáčeli, což je tak dva roky nejmíň zpět, Roger prohlašoval, že je v polovině práce na novém albu ha... Jinak se mi to fakt líbí... Je to vskutku takové osobní...
Jen ten kdo ten rozhovor vede se občas projeví jako PF neznalec... Fakt se docela divim, že ten dokument dopadl tak dobře
Viděla jsem i Davida, zajímavé, nakonec tam má i takovou malou tour po své guitar room
Prodloužené verze jsou fakt zajímavé, třeba se tam dostanou i víc k tomu, jak vypadalo nahrávání Sydových sólovek, jak moc jsou a nejsou vinni atd...
Teď mizim, ale určitě recenze bude pokračovat...
Určitě ne, měl tím fakt na mysli to své album, o kterém se dlouho mluví, ale ještě ho nikdo neviděl...Jádro píše:Nemyslel tím Ca Iru?
Osobně si nemyslim, že by Ca Iru někdy nazval svým "albem"... A hlavně, fakt to tam nezapadalo, mluvili tam zrovna mám pocit o tom, o čem Roger píše - sociální problémy, politické problémy... Atd...
- Syd.Barrett1
- raver
- Kontaktovat uživatele:
The Pink Floyd & Syd Barrett Story
Také vlastním toto DVD a musím říct, že jsem od toho čekal víc... Holt v dnešní době už jsou spousty klipů a záběrů na Youtube, Google Video, Yahoo apod. Jako dokumentární snímek je sice hodnotný pro typického rockového fanouška, ale asi nemůže zcela uspokojit "nenažraného" PF fandu. Co se týče celkového designu (menu), tak mě příjemně překvapil společně s návštěvou Sydova bytu a studia Abbey Road... Dalším pozitivem je i zveřejnění názorů nejen PF o Sydovi. Pokud bych toto DVD měl oznámkovat 1-5, tak bych osodně dal asi 2+. Přece jen dokument měl neláká tak, jako třeba PINK FLOYD LIVE ANTHOLOGY nebo nepopsatné Live At Pompeii. Spíš to asi tkví v tom, že těžko bych si dokument pouštěl každých 14dní, nicmémě záznam koncertu či studiových nahrávek se dá poslouchat "stále".
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...
- Syd.Barrett1
- raver
- Kontaktovat uživatele:
sice to už ani nepatří k tomuto tématu, ale míním to spíš jako obecnou poznámku: nevím, jak lze technicky importovat dodatečně udělané titulky do filmu v dvd formátu. co vím, tak na pc tohleto u videí v klasických formátech (avi apod.) jde (spustí se soubor s videem současně se souborem, odkud se načítají titulky), u dvd nosiče tohle podle mě jde pouze tak, že se v nějakém editoru soubor s titulkama "vpašuje" do originálního souboru *.vob a pak se celé dvd znovu vypálí s tím, že už při spuštění filmu lze nově vložené titulky spustit. jestli se pletu, ať mě někdo opraví.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Vzhledem k tomu, že na DVD jsou titulky ve formě obrazu, muselo by se DVD komplet přemástrovat.fernetti píše:sice to už ani nepatří k tomuto tématu, ale míním to spíš jako obecnou poznámku: nevím, jak lze technicky importovat dodatečně udělané titulky do filmu v dvd formátu. co vím, tak na pc tohleto u videí v klasických formátech (avi apod.) jde (spustí se soubor s videem současně se souborem, odkud se načítají titulky), u dvd nosiče tohle podle mě jde pouze tak, že se v nějakém editoru soubor s titulkama "vpašuje" do originálního souboru *.vob a pak se celé dvd znovu vypálí s tím, že už při spuštění filmu lze nově vložené titulky spustit. jestli se pletu, ať mě někdo opraví.
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster