Nebo stastny ten, co nad tim vubec neuvazujeproti píše:Kurnik umiram kazdou sekundou, co mam delat prave ted?
A stastny ten, co jsi na tu otazku dokaze dat uspokojivou odpoved.

Moderátor: bery
A pak se ten stastny jednou vzbudi a... 10 years you have got behind you... you missed the starting gun...eclipse píše:Nebo stastny ten, co nad tim vubec neuvazujeproti píše:Kurnik umiram kazdou sekundou, co mam delat prave ted?
A stastny ten, co jsi na tu otazku dokaze dat uspokojivou odpoved..
Jo, nekonci - a prave proto (ze ta nejvetsi sranda jen zacne), je na miste ta zodpovednost za cas, ktery mame k dispozici... Co s tim casem? Co se zivotem?Jend píše:No jo, čas běží neúprosně. Ale já jsem s tím smířený, nejsem totiž jediný, kdo umřeBeru to s nadhledem.
Když tady ten život nepromarním, ale naopak když něčeho dosáhnu a rád budu vzpomínat na všechno, co jsem prožil, tak si na smrtelné posteli nemám co vyčítat
Navíc já patřím k té nemalé skupině lidí, která věří, že smrtí nic nekončí
Ty nad tím nějak moc přemýšlíš... Já bych se podobnými otázkami trápit nemohl, protože usilovným přemýšlením o čase a smrti bych se dostal do silné deprese a tím pádem bych nemohl žít poklidný životproti píše:Jo, nekonci - a prave proto (ze ta nejvetsi sranda jen zacne), je na miste ta zodpovednost za cas, ktery mame k dispozici... Co s tim casem? Co se zivotem?
... otazkou zustava: Co delat, abych ten cas nepromarnil? Prave ted? Nebo zitra? - Je to to, co mam delat? Co bych si vybral? Hm... Hm?
Co mam delat?
Nejhorsi, ze na to cloveku nikdo neodpovi - na to si musi odpovedet sam... ale nasel jsem tu spravnou odpoved?
Neni jedinou spravnou odpovedi jen prave to tazani se?
já zase říkám že je zbytečné přemýšlet nad tím jestli je to co děláme to správné, protože nikdy nezjistím jestli to správné bylo nebo ne... otazkou zustava: Co delat, abych ten cas nepromarnil? Prave ted? Nebo zitra? - Je to to, co mam delat? Co bych si vybral? Hm... Hm?
Co mam delat?
Nejhorsi, ze na to cloveku nikdo neodpovi - na to si musi odpovedet sam... ale nasel jsem tu spravnou odpoved?
Neni jedinou spravnou odpovedi jen prave to neustale tazani se? Ne-najdeni odpovedi? Stala aktualizace? Posouvani hranice? Posouvani odpovedi?
Divis se?Jend píše: Ty nad tím nějak moc přemýšlíš...
Nenazval bych to depresi - snad pokus videt svet realne i jinak... - ale uznavam ... ne vzdy to jde.Jend píše:Já bych se podobnými otázkami trápit nemohl, protože usilovným přemýšlením o čase a smrti bych se dostal do silné deprese a tím pádem bych nemohl žít poklidný život![]()
Shine On You Young Diamond!Jend píše: Jsem de facto pořád nezkušený kluk, který zatím život poznal z té bezstarostnější strany, takže zatím ani nemám důvod trápit se úvahamy o stárnutí![]()
Uvidíme, jak změním svůj pohled na stárnutí třeba za 20 let...
Naposledy videni:Richard píše:Poslední dobou ani nestihnu přečíst všecky příspěvky, natož sám přispět (a tolik je toho tady famózního ke čtení),
ale kde jsou pánové Ogi a Jádro???Nějak je tu nevidím...
Jasne, za jednafernetti píše:státnice byly, doufám, úspěšné?!FleetingGlimpse píše:Ja jsem ted nejakou dobu poslech muziky trochu zanedbaval, bo jsem se ucil na statnice, ale to je dneskem prycMusim to ted zase dohnat
FleetingGlimpse píše:Jasne, za jednafernetti píše:státnice byly, doufám, úspěšné?!FleetingGlimpse píše:Ja jsem ted nejakou dobu poslech muziky trochu zanedbaval, bo jsem se ucil na statnice, ale to je dneskem prycMusim to ted zase dohnat