ja idem pod podium

Moderátor: bery
Dik za radu, ale pro mne prisla pozde. (Resp. ja byl rychlejsi v kupovani listku.PetrM píše:proti, jestli ti můžu radit a jestli ten lístek do čtvrtého patra máš jen objednaný a ne ještě koupený, tak ho neber a připlať si taky za stání u pódia (teď zrovna tam nějaký jsou, chce to hlídat, i když je sektor vyprodanej, eště přihazujou). Ve 4. patře Sazky jsem byl na koncertě jednou a never more - je to šíleně daleko a zvuk příšernej, jak se to pod střechou různě odráží. U pódia jsem stál...už ani neumím spočítat kolikrát...a vždy úžasný. Vzhledem k tomu, že to 4. patro stojí 1700 a stání u pódia 2500, tak můžu říct že rozdíl v dojmu z koncertu bude mnohonásobně větší než rozdíl v ceně. Jasně, 800 navíc je dost, ale 1700 za špatný místo mi přijde daleko horší. Pod pódiem je člověk přímo součástí koncertu, ve 4. patře...to je lepší si doma pustit dývko.
Jo to by bylo dobrý! Něco, co se nedá zaměnit s jiným tričkem....ogi píše:jeste resim kde sehnat normalni listky a ne билет s termotiskarny na agipu...kua precijenom je to zed a chci mit nakou pamatku
...mohli by jsme zase udelat trycka...
ale tentokrat neco originalniho