David Gilmour Live - Červenec 2006

fat old sun

Moderátor: bery

Odpovědět
ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Richard:
Jeste ne
dal jsem jim posledni moznost a poslal mejla ze bych byl fakt rad aby me prestali ignorovat a laskave aspon odpovedeli
dneska jestli nic neprijde tak tam vecer zavolam

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Rikáárdo
Tak konecne naka odezva :evil: :evil:

:!: :!: :!: :!: :!: JEDU :!: :!: :!: :!: :!:

Sehr geehrter Kunde,

Beide Zahlungen haben wir erhalten und die Tickets bereit versendet!
Mit freundlichen Grüßen
Ihr ÖT Team

Zivot pro me ma novej smysl

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

ObrázekTAK OGI !!! JÁ JEDU TAKY !!! Dnes jsem to duševně nevydržel, spáchal jsem rychlostní rekord Budějce - Linec a koupil jsem si tam ty tři lístky znova. Už je mi šumák, jestli je laskavě pošlou, nebo ne. Já mám teď svý jistý a jestli ty tři lupeny pošlou, tak je prodám a když je neprodám, tak si s nima vytapetuju WC. Bude to asi můj nejdražší koncert v životě, ale každá sranda něco stojí a vživotě stejně člověk přijde o víc, že ano?
TAKŽE: 55 !!!
Apropos, místa k sezení jsou číslovaná, takže tam nemusíme stepovat tři hodiny předem.

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Richard píše:ObrázekTAK OGI !!! JÁ JEDU TAKY !!! Dnes jsem to duševně nevydržel, spáchal jsem rychlostní rekord Budějce - Linec a koupil jsem si tam ty tři lístky znova. Už je mi šumák, jestli je laskavě pošlou, nebo ne. Já mám teď svý jistý a jestli ty tři lupeny pošlou, tak je prodám a když je neprodám, tak si s nima vytapetuju WC. Bude to asi můj nejdražší koncert v životě, ale každá sranda něco stojí a vživotě stejně člověk přijde o víc, že ano?
TAKŽE: 55 !!!
Apropos, místa k sezení jsou číslovaná, takže tam nemusíme stepovat tři hodiny předem.
Vidiš, já ti řikala že ještě budou... Tak přeju ať se ti tam líbí :)
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

velká gratulace

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

no neobešlo se to bez problémů ale nakonec to všechno dobře dopadlo
takže teď se můžem jen móóóóóóc těšit teď už jen aby nepršelo hehe

:!: :!: :!: :!: :!: 54 :!: :!: :!: :!: :!:

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi píše:velká gratulace

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

no neobešlo se to bez problémů ale nakonec to všechno dobře dopadlo
takže teď se můžem jen móóóóóóc těšit teď už jen aby nepršelo hehe

:!: :!: :!: :!: :!: 54 :!: :!: :!: :!: :!:
už víš, kde budeš sedět? jak do clamu jedeš?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

fernetti:
čau
Budu stát :twisted: :twisted: teda snad :?: je to amfik tak fleky jen na staní(krom některých V.I.P Rikárdo má rači 6 fleků asi se tam roztáhne nohu přes nohu ..doutník...modrej portugal (taky ho mám rád)....veget :P :P :P :P :P :P )
Pojezd ještě řešim ale na 99%vlakem.asi 2 spoje tam jsou do 16 hodiny dost času se přesunout do Clamu.krom toho mě v Linzi nabere spolužák :shock: co dělá zrovna V Inzbrucku ale to všechno může ještě dopadnout jinak po tom kultůrním orgasmu chrápačka něgde v lese druhej den přesun do čech a pak toulačka po Novohradskejch horách (potřebuju upustit páru už mě ten kapitalismus šrotuje)hlavně to čeče ňák neřešim vždycky jak si něco naplánuju tak to stojí za lejno tentokrát si to dám sólo bez stresu ať se děje co se děje
nerozmyslel sis to :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi píše:fernetti:
čau
Budu stát :twisted: :twisted: teda snad :?: je to amfik tak fleky jen na staní(krom některých V.I.P Rikárdo má rači 6 fleků asi se tam roztáhne nohu přes nohu ..doutník...modrej portugal (taky ho mám rád)....veget :P :P :P :P :P :P )
Pojezd ještě řešim ale na 99%vlakem.asi 2 spoje tam jsou do 16 hodiny dost času se přesunout do Clamu.krom toho mě v Linzi nabere spolužák :shock: co dělá zrovna V Inzbrucku ale to všechno může ještě dopadnout jinak po tom kultůrním orgasmu chrápačka něgde v lese druhej den přesun do čech a pak toulačka po Novohradskejch horách (potřebuju upustit páru už mě ten kapitalismus šrotuje)hlavně to čeče ňák neřešim vždycky jak si něco naplánuju tak to stojí za lejno tentokrát si to dám sólo bez stresu ať se děje co se děje
nerozmyslel sis to :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
už jsem psal richardovi, jestli mu nějaký lístek nezbude :) sice zase pudu do debetu, ale nemůžu si pomoct, já toho davida musím vidět zas :)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

olééé
potlesk pro tebe
mě to bylo hned jasný čumět doma na náký dýfka :roll: :roll:

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Vidiš, já ti řikala že ještě budou... Tak přeju ať se ti tam líbí :)
Jani, dík. Jsi skvělá!

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

čau
Teda Ogi!!! Chápej, nejsem žádenj V.I.P., já jen udělal všechno - úplně všechno - abych slyšel a viděl Davida. Tys ho viděl nedávno, ale já chudák ho viděl naposlad v Praze. A to už je let.... No a vínko si dám doma a po doutníku bych určitě blínkal, ble ble ble!

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Jo, abych nezapoměl ... 53 !!!

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Richard:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

:idea: :idea: :idea: :idea: 51 :idea: :idea: :idea: :idea:

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

ogi píše:Richard:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
????????????????????????????????????????????????????

Odpovědět