díka za fotky, richarde!
budiž pochválen pan fender a jeho skvostné kytary, bez nichž by neexistoval žádný rokenrol a nejspíš ani david gilmour (tedy pokud by se třeba nenaučil na housle...)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
fernetti píše:díka za fotky, richarde!
budiž pochválen pan fender a jeho skvostné kytary, bez nichž by neexistoval žádný rokenrol a nejspíš ani david gilmour (tedy pokud by se třeba nenaučil na housle...)
No jeste tu byl pan Les Paul, ze?
fernetti píše:kurnik, chlape, kde na ty fotky chodíš? v životě by mě nenapadlo, že bych mohl vidět masona s mitchellem a jimim dohromady a ono ejhle!
díky
To je fotka z konce roku 1967, kdy jeste s Barrettem delali predskokany na Hendrixove Anglickym turne.
Jen se obávám, že jméno Les Paul u nás nikomu moc neříká.
Shodou okolností jsem dokoukal DVD Les Paul + D.Gilmour a další hvězdy. To se vždycky blahem úplně tetelím.
Jen se obávám, že jméno Les Paul u nás nikomu moc neříká.
Shodou okolností jsem dokoukal DVD Les Paul + D.Gilmour a další hvězdy. To se vždycky blahem úplně tetelím.
Řekl bych že většina lidí co se zajímá o rockovou hudbu jméno Les Paul zná skoro stejně jako (Leo) Fender, otázka je jestli si to jméno přiřadí ke člověku nebo ke kytaře..
Každý kytarista určitě zná jméno Les Paul jako nástroj i jako muzikanta. Běžný posluchač zná (v lepším případě) pouze ten nástroj. Si teda myslím já...
fernetti píše:díka za fotky, richarde!
No jeste tu byl pan Les Paul, ze?
ale no jistě, les paul budiž také pochválen
já jen, že fender přišel s telecasterem a stratem o něco dřív než les paul se svojí elektrikou, navíc gilmour se proslavil právě hraním na stratocastera... ale o žádný flame mi nešlo, to já jen tak, jak to vidím já:)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
You don't have permission to access /old/live8/l8mj16.jpg on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
----------------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.37 Server at www.brain-damage.co.uk Port 80
the Dark Lord píše:Ten se taky odmítá zobrazit . . . .
Brain Damage píše:Forbidden
You don't have permission to access /old/live8/l8mj16.jpg on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
----------------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.37 Server at www.brain-damage.co.uk Port 80
Já vím, ale když si ten obrázek najdu na brain damage, tak ten odkaz je prostě takový, jak jsem ho sem napsal
A ráno se tady na fóru zobrazil úplně v pohodě