Jáfernetti píše:je tu někdo, kdo si půjde se mnou stoupnout přímo pod podium?

Moderátor: bery
Jáfernetti píše:je tu někdo, kdo si půjde se mnou stoupnout přímo pod podium?
Hehe, tak to je dobrá haluz, takhle se dozvědět o koncertuhighwayking píše:Já. Právě jsem koupil lístky. A bylo to docela vtipné... Nejdřív jsem šel do trafiky, kde vůbec neměli terminál a já jsem myslel, že tam je. Takže jsem musel hledat jinej. Úspěšně jsem našel ale bylo tam hrozně narváno. Když jsem se dostal na řadu a nadiktoval jsem tý bábě ID akce tak mi řekla, že to vůbec nemá. Nakonec to nějak našla ale fakt jsem se docela lek. Nakonec jsem lístky koupil a bába se ptá - a co to má bejt za koncert? - Říká vám něco "Pink Floyd" - Ale jo, něco mi to říká... - V tu chvíli se ozval nějakej mladej kluk - "Cože? Oni tady budou Floydi???" - "no ne tak uplně Floydi ale Waters" - "No ty voe! Tam musim jít" Tak si běžel hned vybrat prachy z bankomatu...
Tak se pod tím pódiem sejdemfernetti píše:no ale to je přece plac pod podiem, ne???ogi píše:fernett ja bych sel hned ale zastihlo me to v nevhodnou dobu![]()
ja du s Klemou na stojaka za 15 kill
at zije quadro
oukej hosanci ja se nak blbe kouk cicoJádro píše:Tak se pod tím pódiem sejdemfernetti píše:no ale to je přece plac pod podiem, ne???ogi píše:fernett ja bych sel hned ale zastihlo me to v nevhodnou dobu![]()
ja du s Klemou na stojaka za 15 kill
at zije quadroJde se mnou Pepa a chystá se tam i několik mejch příbuznejch a docela dost mejch známejch
Liberec bude zastoupenej asi docela dobře
Plánujete brát nějakou plachtu?
Na Watersovi v Berlíně přitáhli Brazilci transparent Roger Waters, tak bysme taky něco mohli vyrobitNapadá vás něco?
Třeba Thanks Rog for coming, we love you and Dave, too. Waiting for new albums!!!
To si asi vyrobím já
Pinkat si můžeš venku na dvorku. Já tohle na koncertech nesnáším - poslouchám hudbu a něco mě sejme do hlavy, nebo se mi zaplete pod nohy... ale já budu (doufám!) sedět, takže si tam dole dělejte co chceteogi píše:tak to je snad jasny ne??Jend píše:Zajdem pak všichni někam na pívo, ne?
lepsi jsou balonky![]()
aspon by sme si zapinkali
![]()