He he, to je dobrýogi píše:jeto simpatak!! a mato v prackach :!: trochu vypada jak Geddy s Rush
pro Janu: fakt jen trochu a kdyz ma brejle

Moderátor: bery
Tak to si piš, Kilminster se mi líbí o hodně víc než Bramhall, už jsem to tu minimálně jednou psal - srovnávám podle DVD In The Flesh a zážitku v Berlíně. A navíc to všechno odehrál na dva Telecastery, jestli se nepletu - hodně zajímavýogi píše:fernett:![]()
po tom co jsem shlidnul toto:
:idea: http://www.youtube.com/watch?v=3xntw3AsbCE :idea:
me zacina ten Killminster zajimat :!: rozhodne bych rek lepsi (o nemehlu Whitovi nemluvim)nez Bramhall II .
Ty dva mi nak nesedli a ten co hral v praglu misto Bramhalla byl jeste horsi a hral CF na Godina FUUUUJSAJRAJT![]()
jeto simpatak!! a mato v prackach :!: trochu vypada jak Geddy s Rush
Díky za analýzu vybavení, zkouknu, co je coogi píše:No vercajk ma ale slusnej :
ABITW hrajes o 100%lip![]()
fakt
telecastery ma taky paradni mmmmmmm
s letmeho pohledu jsem analyzoval:
Boss CS-2
Boss GE-7
MXR dynacomp
Line 6..??? nakej drive simulator
:!: :!: RT-20 Rotary Ensemble :!: :!: tyy voe to je masina :!: :!:
Marketingová politika těhlech firem je mi docela záhadou. Třeba často masivní kampaně začnou už dávno poté, co je známo, že je koncert beznadějně vyprodán. Chápu, že některé reklamní plochy se zamlouvají dlouho dopředu, ale tak snad zas není až takový problém, aby se tam pak propagovalo něco jiného.md8590forever píše:takže zatím žádné tramvaje jako v 94highwayking píše:Tak kampaň se asi opravdu moc ve velkém stylu nechystá. Ale při pohled na počet prodaných lístků to nebude snad třeba.Zatím to vypadá takhle...
David Gilminster :!: :!: :!:Jádro píše:Tak to si piš, Kilminster se mi líbí o hodně víc než Bramhall, už jsem to tu minimálně jednou psal - srovnávám podle DVD In The Flesh a zážitku v Berlíně. A navíc to všechno odehrál na dva Telecastery, jestli se nepletu - hodně zajímavýogi píše:fernett:![]()
po tom co jsem shlidnul toto:
:idea: http://www.youtube.com/watch?v=3xntw3AsbCE :idea:
me zacina ten Killminster zajimat :!: rozhodne bych rek lepsi (o nemehlu Whitovi nemluvim)nez Bramhall II .
Ty dva mi nak nesedli a ten co hral v praglu misto Bramhalla byl jeste horsi a hral CF na Godina FUUUUJSAJRAJT![]()
jeto simpatak!! a mato v prackach :!: trochu vypada jak Geddy s Rush
Pokud mám komentovat kytaristy v Praze na In The Flesh, tak jsem byl chvílema dost otrávenej...eufemisticky řečeno...prostě slabota jak sviňa...bych ten ABITW snad zahrál líp sám...