Mám takový smělý dotaz. Nevím, jestli se to už tady někde řešilo, ale chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějakej kvalitní obraz z tohoto koncertu či jestli to byla jenom jedna písnička, to opravdu nevím. Nemáte někdo nějaké bližší info? Dík
Dennis.16 píše:Mám takový smělý dotaz. Nevím, jestli se to už tady někde řešilo, ale chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějakej kvalitní obraz z tohoto koncertu či jestli to byla jenom jedna písnička, to opravdu nevím. Nemáte někdo nějaké bližší info? Dík
je to ze série promo videjí ke gilmourově první sólovce v r. 1978. k vidění společně s ostatními skladbami (v asi nejlepší kvalitě) na dvd DAVID GILMOUR VIDEO ANTHOLOGY 1 - viz. www.harvested.org
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
tento záznam jsem ještě neviděl, ale vypadá velice dobře i přes youtube - stacionární kamery- vypadá to na nějaký proshot, ale spíš jen tipuju. na yeeshkulu po videu ani vidu ani slechu, je k mání pouze flac... nepsal něco o tomto koncertu nick v inside out? mám pocit, žejo... (je to foxboro, usa, 19.5.1994)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Asi tenhle cover všichni znáte (už jen proto, že je z kolekce Tree Full of Secrets), ale docela se mi líbí. Taková pohodička a kupodivu tam není žádné Davidovo sólo
Tak vzhledem k tomu, že jsem právě (poprvé) dokoukal 1980-02-27, tak tohle je určitě lepší.
Originál 1980-08-09 jsem už delší dobu neviděl a jsem líný si pro něj zajít, takže nemůžu srovnat. Ale vypadá to celkem pěkně. Dobrá práce, i to audio.
Přesně tak, taky jsem z toho byl mile překvapen. Akorát ta kvalita zvuku je dost mizerná, tak jsem našel jinej zdroj, který mi přijde více koukatelný a navíc ten člověk, co to tam dal, uploadnul všechny písničky ve kterých hrál David. Krása http://www.youtube.com/watch?v=I-j_o79p ... re=related
Jestli je to lepší, nevím. Původní footage je v tak ubohé kvalitě, že nepomohou snad už ani kouzla...
V koutku duše tajně doufám, že Roger nás během blížícího se jubilea The Wall mile překvapí a pochlapí se s kvalitně zpracovaným oficiálním Blue-ray vydáním s kvadrofonním zvukem a bohatými bonusy