Já byl plný očekávání, že na nových www se objeví info o vysněném DVD z let 1980-81, a tak to vypadá, že zase bude kulový
Nejvíc se obávám toho, že Roger raději vydá Zeď z připravovaného turné na úkor právě The Wall live od Floydů
btw je to turne 2010/2011 tak tiez verim v europu ved aj dark side bol 2006/2007... a 2008
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.
este zaujimavost vo watersovom vztahu k amerike vs. europe:
ak si odmyslime turne k pros and cons tak radio kaos bolo cisto americke turne, ktore skoro skoncilo fiaskom (zrusene koncerty v australii a japonsku pre slaby predaj), doplnene o dva londynske koncerty
12 rokov nic...
v roku 1999 sa uskutocnilo male americke turne, ktore trvalo len 5 tyzdnov. po uspechu pridanych dalsich 5 tyzdnov v roku 2000 - opat len v amerike. a az v roku 2002 az potom ako si dokazal ze bude koncertovat tam kde koncerty musel zrusit (australia, japonsko atd) pridane koncerty v europe
v rokoch 2006/2007 lietal zprava do lava (europa, usa, australia, europa, usa, europa)
ale aj tak ma neprekvapuje ze sa vratil k staremu zvyku zacinat v USA, spomente si ako usa ponukali obrovske prachy ak by PF po Live8 urobili turne. s watersom alebo aj bez neho
btw pre porovnanie este PF: v USA sa zacinali turne Dark side, Wish You Were Here (v europe ani neboli), the Wall, Momentary Lapse (kratko predtym kanada) a aj Division Bell
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.
Jend píše:Já byl plný očekávání, že na nových www se objeví info o vysněném DVD z let 1980-81....
To jsi fakt mysel vážně ???
Naprosto!
Když Roger v nedávné době několikrát naznačil, že edituje stopáž z původních koncertů The Wall, tak jsem si říkal, že to k tomu třicátému výročí už sakra musí vydat
Ale asi zase bohužel.
Třeba The Wall přímo v podání jeho tvůrce příští rok uvidím osobně.
no jestli to bude stat tolik co v tej amérike tak by ho meli davat k vstupnemu
jak pise aries101
at zacnou tam ...aspon se vyhrajou A MY SLIZNEM SMETANKU
Wow! Well, that came as no surprise to us - the intense flurry of interest in the official announcement of the first of Roger Waters Wall concerts to be held in 2010. Our thanks to the multitude of you who have emailed with your thoughts and questions, and to those who have posted on the Brain Damage Facebook fanpage too.
One of the concerns though, was the lack of shows outside North America. Well, we have some great news for all you who felt disappointed yesterday; an email we had forwarded on to us from the new RogerWaters.com website confirms that "more dates, including shows in Europe, will be announced in the near future". As soon as we have details of these, we will of course let you know. Stick with Brain Damage for all the confirmed information rather than relying on rumours and guesswork found on some other sites out there!
Bude se stavět, bude se bourat...
Když vyšlo najevo, že turné se bude stěhovat od města k městu, tak jsem nevěřil, že Roger by mohl použít skutečnou fyzickou zeď . Čekal jsem videoprojekci podobně jako u Autralanů (i když mnohem promakanější, jak je u Rogera zvykem)
No teď když si to představím... Osamocený Roger před zdí dozpívá první sloku z Comfortáče, načež reflektor zaměří vrchol zdi, kde stojí David Killminster u mikrofonu s kytarou v ruce: "There's no pain, you are receiving..." A divácí šílí a hvízdají...
Kdyz ne Praha, tak aspon Nemecko, nebo Rakousko...
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)