neni tam Us and them : :!: :
a WYWH to si psal ze neni komplet
nakonec mp3jky co tu frci jako roio bude audio zaznam s toho videa mas moznost to srovnat??
Ja mp3 nevedu. Strahov mam v SHN a to ma jedna pisnicka asi 40MB a to je zvuk úplně geniální. Jinak na tom DVD si myslim ze je ten zvuk na tehdejší poměry hodně dobrej. A víš když slyšíš, jak tam řekne DG česky Dobrý večer, děkuji mnohokrát, a ještě se uvidíme tak to člověku opravdu ukápne pár slz..
Hey you, don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
JJ. Mně se libi jak tam řve někdo na překladatelku nauč se anglicky ty krávo nebo tak něco. Ale to na DVD vubec neni. je to asi z uplne jineho mista. A ty jsi byl na Strahově či jsi viděl někdy někoho z PF naživo?
ja videl vsechny krome Masona. Gilmour solo 2x a Waters v Praze
S Prahou uz jsem to sem psal achjoooo
Pakarna Ja se tam nedostal byl sem pred branou borcu s nebozkou zacalo chcat a ja mazal na pankrac prostrelit si head uz se mi o tom nechce psat
Aha. Já byl letos na Watersovi ve Veroně a pak o prázdninách v Mnichově na Gilmourovi a Wrightovi oba to byly naprosto genialni koncerty. Když zde byl Waters v Praze tak jsem jeste neměl o Floydech ani šajn. Ale teď se snad zase ukáže. I velmi optimistický rozhovor v Reflexu s Nickem Masonem se mi hodně líbí.
Ahoj, je tu někdo, kdo je ochotnej se mnou tu Prahu na DVD vyměnit? Našel jsem ji sice na DC ale to je tak na 3 měsíce stahováni...... Ta výměna by byla určitě efektivnější..... Určitě bych měl pár věcí k výměně, ať už se jedná o DVD nebo CD.......