Praha 1994
Moderátor: bery
-
- boy child
To fernetti
Kdyby jsi se občas ukázal ve fanklubu a jen bys nešťoural tak by jsi to již dávno měl. A k tomu datlopisu. V roce 1994 mi bylo 6 let a zacinal jsem ujizdet na Smoulech takze dalsi omyl zpusobeny nenavstevovanim fanklubu
Hey you, don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
Together we stand, divided we fall
Re: To fernetti
nevím, proč jsi na mě tak zlýfrashmaker píše:Kdyby jsi se občas ukázal ve fanklubu a jen bys nešťoural tak by jsi to již dávno měl. A k tomu datlopisu. V roce 1994 mi bylo 6 let a zacinal jsem ujizdet na Smoulech takze dalsi omyl zpusobeny nenavstevovanim fanklubu

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Vytřel s váma pořádně, co, šéfe?fernetti píše:nevím, proč jsi na mě tak zlýfrashmaker píše:Kdyby jsi se občas ukázal ve fanklubu a jen bys nešťoural tak by jsi to již dávno měl. A k tomu datlopisu. V roce 1994 mi bylo 6 let a zacinal jsem ujizdet na Smoulech takze dalsi omyl zpusobeny nenavstevovanim fanklubu

What do you mean interesting?
vykat mi nemusíšJend píše:Vytřel s váma pořádně, co, šéfe?fernetti píše:nevím, proč jsi na mě tak zlýfrashmaker píše:Kdyby jsi se občas ukázal ve fanklubu a jen bys nešťoural tak by jsi to již dávno měl. A k tomu datlopisu. V roce 1994 mi bylo 6 let a zacinal jsem ujizdet na Smoulech takze dalsi omyl zpusobeny nenavstevovanim fanklubu

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
Screenshoty s DVD The Water Flowing - Prague 1994, Strahov stadium
http://pinkfloyd.o106.com/index.php?dir ... 1994-09-07
Pro ty, kdo jsi jich teda ještě nevšimnul............
http://pinkfloyd.o106.com/index.php?dir ... 1994-09-07
Pro ty, kdo jsi jich teda ještě nevšimnul............

Dnes jsem měl poprvé možnost vidět DVD z Prahy. Je to senzační, naprosto perfektní obraz!!!! Snad to nebude moc přehnané, ale občas mi to připadá skoro jako profi záznam....... Ale samozřejmě se jedná o Bootleg, ale ta kvalita je nepopsatelná...... Doporučuji Všem....
Pokud bych to měl s něčím srovnat, tak je to podobná kvalita jako na DVD Pulse v bonusech BOOTLEG písně WHAT DO YOU WANT FROM ME, s tim rozdílem, že Praha točená je z pravé strany.
Pokud bych to měl s něčím srovnat, tak je to podobná kvalita jako na DVD Pulse v bonusech BOOTLEG písně WHAT DO YOU WANT FROM ME, s tim rozdílem, že Praha točená je z pravé strany.