My?bery píše:Hehe, dobrý. Co to tam máte napsáno? "sex machine" ??

A je tam napsáno semtex

Nedělej mi chutě!!!

Moderátor: bery
To je jasné (a navíc připravenou projekciproti píše:Myslim, ze pokud nebudou mit I Love You nacvicenou dopredu, tak ji nezahraji ani za nic...
menší poznámka (nebrat jako fakt aneb "někde jsem četl"), že snad Ian Gillan nerad zpíval na koncertech s DP Child In Time, protože moc dobře věděl, že si "ničí" hlas. Problém byl v tom, že Blackmore bral Ch I T jako prioritu, kde se může vyřádit... Možná i proto nakonec odešel...Dave píše:Jo, proto třeba Ian Gillan na koncertech nezpívá Child in Time a většina fandů mu to nemá za zlé.bery píše:Ja vím že neomlouvá, proto měl volit písničky které s přehledem zazpívá.
Řekl bych ža požehnaně z čeho vybírat.
na DP jsem byl minuly rok v Ostrave a musim rict, ze kdyby chtel, tak Child In Time zaspiva v pohode... u vsech skladeb podal fakt skvely vykonDave píše:Jo, proto třeba Ian Gillan na koncertech nezpívá Child in Time a většina fandů mu to nemá za zlé.bery píše:Ja vím že neomlouvá, proto měl volit písničky které s přehledem zazpívá.
Řekl bych ža požehnaně z čeho vybírat.
Mnozí ríkají, že má hlas lepší než zamlada... Já to sice posoudit nemůžu, ale hlas se s věkem určitým způsobem vyvíjí. A u Rogera, díky jeho všudypřítomným cigaretkám, se také vyvíjí... Bohužel negativně... Jinak podobně jako Ian Gillan, je na tom i Robert Plant...eclipse píše: na DP jsem byl minuly rok v Ostrave a musim rict, ze kdyby chtel, tak Child In Time zaspiva v pohode... u vsech skladeb podal fakt skvely vykon