no? to nevis? takova udalost:) na Colours of Ostrava...eclipse píše:COZE ? v Ostrave byl Robert Plant ?? no to mi nerikejte ani ze srandy, ze jsem neco takoveho prosvihl...![]()
TRANSPARENT
Moderátor: bery
- Syd.Barrett1
- raver
- Kontaktovat uživatele:
eclipse píše:COZE ? v Ostrave byl Robert Plant ?? no to mi nerikejte ani ze srandy, ze jsem neco takoveho prosvihl...![]()
Jedna z mnoha zpráv před Colours Of Ostrava:
http://www.rockandpop.cz/article.php?ri ... 0addfe618f
+Hafo obrázků
http://www.ov-kluby.net/report.php?city=13&rid=1698
Já tam bohužel taky nebyl... A taky truchlim

Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...
- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
tak Vážení mám Velikonoční volno:) a ujmu se tedy výroby transparentu. Bude na něm nejspíš nápis: ,,HELLO WE LOVE YOU" pak nakreslím ten paprsek s dark side of the moon a pod tím bude ,, www.pinkfloyd.o106.com"
co vy na to?
co vy na to?
SHINE ON!
jsem prouživatel píše:tak Vážení mám Velikonoční volno:) a ujmu se tedy výroby transparentu. Bude na něm nejspíš nápis: ,,HELLO WE LOVE YOU" pak nakreslím ten paprsek s dark side of the moon a pod tím bude ,, www.pinkfloyd.o106.com"
co vy na to?

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
No hlavně tam nepiš "www.pinkfloyd.o106.com"uživatel píše:tak Vážení mám Velikonoční volno:) a ujmu se tedy výroby transparentu. Bude na něm nejspíš nápis: ,,HELLO WE LOVE YOU" pak nakreslím ten paprsek s dark side of the moon a pod tím bude ,, www.pinkfloyd.o106.com"
co vy na to?

A napadlo mě, že by nebylo blbý ten odkaz na fórum mít z obou stran, aby to viděli ti za náma

Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster 

- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
jojo Bery mi už říkal, že bez wwwJádro píše:No hlavně tam nepiš "www.pinkfloyd.o106.com"uživatel píše:tak Vážení mám Velikonoční volno:) a ujmu se tedy výroby transparentu. Bude na něm nejspíš nápis: ,,HELLO WE LOVE YOU" pak nakreslím ten paprsek s dark side of the moon a pod tím bude ,, www.pinkfloyd.o106.com"
co vy na to?Napiš tam radši "pinkfloyd.o106.com/forum"
A napadlo mě, že by nebylo blbý ten odkaz na fórum mít z obou stran, aby to viděli ti za náma
SHINE ON!
- the Dark Lord
- piper
No a ještě nezapomeň to lomeno forum, jinak uděláš reklamu akorát kubovejm stránkámuživatel píše:jojo Bery mi už říkal, že bez www

Já pořád přemýšlím o transparentu:
THANKS 4 COMING ROG, DAVE HAVEN'T...

Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster 

- the Dark Lord
- piper