Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- md8590forever
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem ji viděl v Deníku (http://www.denik.cz/) respektive zlínské odnoži (http://zlinsky.denik.cz/)
Mám ji na nástěnce.
Mám ji na nástěnce.
...and after all we're only ordinary men 

- md8590forever
- piper
Harold píše:md8590forever: V Lidovkách byl jenom tento článek (18. ledna):
Já jsem také nasel pouze reklamu v deniku chomutovska...... Je to v podstate ten obrazek co mam jako svoje logo, jinak u nas na severu nikde nic........
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond
Shine on you crazy diamond
- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
já jsem nasla jen v Blesku, ale jen maličkost a bez obrázku:
Neuvěřitelné! Kdo si myslel, že koncertem královny pop-music Madonny se Česko na dlouho vyčerpalo, šeredně se mýlí.
Během jara a léta Prahu i další česká města čeká doslova hudební smršť. České metropoli se nevyhnou ani taková jména, jako je George Michael, Ozzy Osbourne, nebo dvě hudební události roku: návrat britských skupin Genesis a The Police.
Hudební comebacky roku
The Police
16. 9. Praha, Sazka Arena. Zatím neznámá cena
Genesis
20.6. Praha, stadion Evžena Rošického. Vstupenky: 990 - 3495 Kč
Návrat britských rockových legend Genesis a The Police na světové stadiony byl dosud jen zbožným přáním jejich skalních fanoušků. Nic nenasvědčovalo tomu, že by si pánové Sting a Phil Collins udělali čas ve svých sólových kariérách a vrátili se ke kořenům.
O to příjemnější zprávou je, že nejen že si oba někdejší frontmani vzpomněli na své ex parťáky z kapel a rozhodli se vyjet na turné, ale dokonce si vzpomněli také na své české fanoušky a obě kapely v rámci svých vzpomínkových turné vystoupí i v Praze. Není divu, koncert Phila Collinse loni patřil k nejpodařenějším hudebním událostem roku; k plánovanému jednomu číslu dokonce kvůli nečekané poptávce přibyl termín navíc.
George Michael
2.6. Praha, stadion Evžena Rošického. Vstupenky: 1000 - 4850 Kč
Král britského soulu a funku se sice neustále potácí mezi drogovými a sexuálními skandály, přesto si však našel čas na fanoušky a ve svém turné k výročí 25. let v pop-music nezapomněl ani na Prahu! Českému publiku se tak vůbec poprvé představí interpret takových hitů jako jsou Freedom, Faith nebo Jesus To A Child.
Rolling Stones
22. 7. Brno, výstaviště. Vstupenky: 995 - 4615 Kč
Rolling Stones měli v Brně hrát už loni. Český koncert však, stejně jako řadu dalších, musela kapela zrušit kvůli zdravotním problémům Keitha Richardse, který loni v dubnu spadl ze stromu na ostrově Fidji.
"Stouni" však na své loňské turné A Bigger Bang navázali a letos dohánějí, co loni zameškali. Kapela, která české publikum v Praze nadchla už několikrát, se tak poprvé představí také v Brně.
2. 4. Joan Baez
Praha, Lucerna - Velký sál. Vstupenky: 695 - 895 Kč
3. 4. Tokio Hotel
Praha, Sazka Arena. Vstupenky: 695 Kč 7. 4. Ostrava - ČEZ Arena
10. 4. Faithless
Praha, T-Mobile Arena. Vstupenky: 770 Kč
13. 4. Roger Waters
Praha, Sazka Arena. Vstupenky: 1290 - 1990 Kč
14. 5. Bryan Ferry
Praha, Lucerna - Velký sál. Vstupenky: 795 - 1100 Kč
6. 6. Iron Maiden
Ostrava, stadion Bazaly. Vstupenky: 795 - 1450 Kč
12. 6. Linkin Park
Praha, Sazka Arena. Vstupenky: 895 - 1595 Kč
13. 6. Marilyn Manson
Praha, Veletržní palác. Vstupenky: 815 Kč
14. 6. Laurie Anderson
Praha, Kongresové centrum. Vstupenky: 200 - 1350 Kč
18. 6. ZZ Top
Liberec, Tipsport Arena. Vstupenky: 795 - 1000 Kč
21. 6. Tori Amos
Praha, Kongresové centrum. Vstupenky: 795 - 1485 Kč
26. 6. Ozzy Osbourne
Praha, Sazka Arena. Zatím neznámá cena
10. 8. The Chemical Brothers
Praha, Malá sportovní hala. Vstupenky: 770 Kč
Neuvěřitelné! Kdo si myslel, že koncertem královny pop-music Madonny se Česko na dlouho vyčerpalo, šeredně se mýlí.
Během jara a léta Prahu i další česká města čeká doslova hudební smršť. České metropoli se nevyhnou ani taková jména, jako je George Michael, Ozzy Osbourne, nebo dvě hudební události roku: návrat britských skupin Genesis a The Police.
Hudební comebacky roku
The Police
16. 9. Praha, Sazka Arena. Zatím neznámá cena
Genesis
20.6. Praha, stadion Evžena Rošického. Vstupenky: 990 - 3495 Kč
Návrat britských rockových legend Genesis a The Police na světové stadiony byl dosud jen zbožným přáním jejich skalních fanoušků. Nic nenasvědčovalo tomu, že by si pánové Sting a Phil Collins udělali čas ve svých sólových kariérách a vrátili se ke kořenům.
O to příjemnější zprávou je, že nejen že si oba někdejší frontmani vzpomněli na své ex parťáky z kapel a rozhodli se vyjet na turné, ale dokonce si vzpomněli také na své české fanoušky a obě kapely v rámci svých vzpomínkových turné vystoupí i v Praze. Není divu, koncert Phila Collinse loni patřil k nejpodařenějším hudebním událostem roku; k plánovanému jednomu číslu dokonce kvůli nečekané poptávce přibyl termín navíc.
George Michael
2.6. Praha, stadion Evžena Rošického. Vstupenky: 1000 - 4850 Kč
Král britského soulu a funku se sice neustále potácí mezi drogovými a sexuálními skandály, přesto si však našel čas na fanoušky a ve svém turné k výročí 25. let v pop-music nezapomněl ani na Prahu! Českému publiku se tak vůbec poprvé představí interpret takových hitů jako jsou Freedom, Faith nebo Jesus To A Child.
Rolling Stones
22. 7. Brno, výstaviště. Vstupenky: 995 - 4615 Kč
Rolling Stones měli v Brně hrát už loni. Český koncert však, stejně jako řadu dalších, musela kapela zrušit kvůli zdravotním problémům Keitha Richardse, který loni v dubnu spadl ze stromu na ostrově Fidji.
"Stouni" však na své loňské turné A Bigger Bang navázali a letos dohánějí, co loni zameškali. Kapela, která české publikum v Praze nadchla už několikrát, se tak poprvé představí také v Brně.
2. 4. Joan Baez
Praha, Lucerna - Velký sál. Vstupenky: 695 - 895 Kč
3. 4. Tokio Hotel
Praha, Sazka Arena. Vstupenky: 695 Kč 7. 4. Ostrava - ČEZ Arena
10. 4. Faithless
Praha, T-Mobile Arena. Vstupenky: 770 Kč
13. 4. Roger Waters
Praha, Sazka Arena. Vstupenky: 1290 - 1990 Kč
14. 5. Bryan Ferry
Praha, Lucerna - Velký sál. Vstupenky: 795 - 1100 Kč
6. 6. Iron Maiden
Ostrava, stadion Bazaly. Vstupenky: 795 - 1450 Kč
12. 6. Linkin Park
Praha, Sazka Arena. Vstupenky: 895 - 1595 Kč
13. 6. Marilyn Manson
Praha, Veletržní palác. Vstupenky: 815 Kč
14. 6. Laurie Anderson
Praha, Kongresové centrum. Vstupenky: 200 - 1350 Kč
18. 6. ZZ Top
Liberec, Tipsport Arena. Vstupenky: 795 - 1000 Kč
21. 6. Tori Amos
Praha, Kongresové centrum. Vstupenky: 795 - 1485 Kč
26. 6. Ozzy Osbourne
Praha, Sazka Arena. Zatím neznámá cena
10. 8. The Chemical Brothers
Praha, Malá sportovní hala. Vstupenky: 770 Kč
SHINE ON!
jj, už to není ani 14,3!!!Richard píše:No..., a je po hektaru!fernetti píše:Richard píše:
Takže přátelé, kamarádi. Tímto zahajuji další historické odpočítávání:
148![]()
![]()
to je ale hektar...
btw. ono je to docela zajímavé počtení i po delší době (viz. např. naše zkušenosti se sazkou

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadlo že bylo skvělé kdyby si šel Roger pokecat s Markem Ebenem na plovárnu. Bohužel Roger asi nebude mít na nějaké vykecávání čas.
Před časem jsem napsal na stránkách dotaz na Rogera tím formulářem "položit dotaz" co je u pořadu, ale nedostalo se mi žádné odpovědi.
Před časem jsem napsal na stránkách dotaz na Rogera tím formulářem "položit dotaz" co je u pořadu, ale nedostalo se mi žádné odpovědi.
...and after all we're only ordinary men 

Marek taky nemá čas. Zrovna hovoří s panem Halíkem....bery píše:Tak mě napadlo že bylo skvělé kdyby si šel Roger pokecat s Markem Ebenem na plovárnu. Bohužel Roger asi nebude mít na nějaké vykecávání čas.

Welcome my son, welcome to the machine
- the Dark Lord
- piper
Svobodník Halík, takhle by to dál nešlo. Já rozumím tý vaší náročnosti, že jo. Já rozumím, že chcete ještě po směně zocelovat mužstvo bojovým výcvikem, já rozumím, že ste pochopil slova soudruha ministra, že naši lidově demokratickou armádu nebudujeme pro srandu králíkům, to já všechno beru, Halík, ale věc má z marxistickýho hlediska ještě druhou stránku! A tou je plnění pracovních povinností vojáků naší čety!Richard píše:Marek taky nemá čas. Zrovna hovoří s panem Halíkem....
Chlape, uvědomte si, že když po tom vašem výcviku budou druhej den padat na huby, že plnění plánu pude kam? … No pude do prdele!
A jak jistě víte, i my podle plnění plánu budeme brát jaký prémie? Kurva nižší! Nižší! Nižší!!!
Halík, politicky, myslete politicky, Halík!

Toto vyšlo v plátku Stará Fronta Fčera (myslim, že ve včerejší
):

a asi totéž elektronicky: http://show.idnes.cz/roger-waters-posta ... _hudba_off

a asi totéž elektronicky: http://show.idnes.cz/roger-waters-posta ... _hudba_off
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster