PF sraz v Liberci

srazy, revivaly a vše ostatní

Moderátor: bery

Odpovědět
Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

A jaký si představuješ report??? Spíš Vám dlužím pozvánku na ten další, ale tak to se mnou dopadá, když se zažeru do programování............ Deformace z budoucí profese, za to se omlouvám... Ale na tom mým webu se objeví sekce o srazech - tam se snad i nějakých těch minireportů dočkáš... Začnu to montovat teďka v noci, takže snad něco zítra...

Ale sraz byl pěknej :)

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

Jana píše:Ale sraz byl pěknej :)
Grrr :evil: Mate jedinou kliku, ze mam na patek v planu jakejsi mejdan, jinak bych si snad do toho Liberce udelal vejlet :shock: :wink:

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

kuba píše:Nejspis zustane jen u internetu po vzoru wish you were here a floydovske "fyzicke absence" :wink:
Proč tak pesimisticky. Já, jako skalní pesimista, pravím: Nevěš hlavu!!!
Nějak se to semele, ani nebudeme vědět jak, a budeme sedět u jednoho . . . :| . . . kafe :wink:

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Právě jsem se vrátil z hradu, ehm chtěl jsem napsat z dovolený:) a koukám, co se tu všechno za ten tejden událo:) Hlásim na pátek účast, akorát opět neslibuju, že tam dorazim v pět (možná jo, možná ne, např. dneska budu v práci tvrdout tak do půl šestý)

Ad Plaudit:
1) podle mě tam úplně nejlevnější nejsou (byl jsem tam naposled před rokem a skleróza pracuje jak vidno dobře :) ), ruku do ohně bych za to ale nedal:)
2) v pátek tam asi bude dost lidí a mám pocit, že tam nemaj moc velký stoly (jestli se nás sejde jako minule, tak by to ale bylo skoro jedno:) )
3) Už vidim, jak budou nadšený, že tam pořádáme Bonaqua party II. :D

Mě by osobně zajímala ta želva a taky jsem dlouho už nebyl v žádný čajovně.

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Tak tě vítám doma... V čajovně by bonaqua party asi taky nebyla - myslím, že jí tam nemají :( ale zas tam mají dostatek čajů se jmény, pod kterými si člověk představí, kde co. A želva je krásná, rozhodně nejhezčí v Liberci...

Už jsem chtěla navrhnout ať risknem toho Boba, ale zrovna tady začala bouřka, tak mi to trochu sebralo odvahu...

A neopomenutelná výhoda čajovny je v tom prostoru - není to tam vázaný na židle... Takže na sebe nijak neupozorňujeme, když nás tam je pět - ani když by nás tam bylo deset... No a astronomickou návštěvnost nečekám, i když bych se nezlobila... :wink:

A Jádro, neboj... My tam ještě budem - minule jsme to rozpouštěli taky dýl, takže nás tam určitě ještě najdeš, ať to bude nakonec kdekoli... :)

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Jana píše:Tak tě vítám doma... V čajovně by bonaqua party asi taky nebyla - myslím, že jí tam nemají :( ale zas tam mají dostatek čajů se jmény, pod kterými si člověk představí, kde co. A želva je krásná, rozhodně nejhezčí v Liberci...
Děkuji, ve Frýdlantu bylo fajn, ale přecejenom po týdnu samýho jazzu je docela osvěžující si poslechnout i něco jinýho :) A z těch jejich uliček mi už taky trochu hrabalo, není nad pořádně širokou silnici :) Mj. jsem se tam potkal s Petrou, byl docela trapas, když jsem ji nepoznal :) (Tak to dopadá, když si předělá vlasy :) )

Právě proto bych šel radši do čajovny, protože si tam můžu dát dobrej (předpokládám) čaj a nemusim pít Bonaqu :)
Jana píše: Už jsem chtěla navrhnout ať risknem toho Boba, ale zrovna tady začala bouřka, tak mi to trochu sebralo odvahu...
Nám to tu teď pěkně prásklo, se divim, že se mi nevyplnul počítač...A leje, leje a leje...Na pátek předpovídaj polojasno, ale u nás v Lbc člověk opravdu nikdy neví :)

Tak se rozhodně budu těšít, ale teď už jdu zas něco kloudnýho dělat, ať si ty peníze zasloužim... :)

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Tak to info je tedy konečně na světě:
http://sweb.cz/my.pinkfloyd/myvliberci.html

Nechala jsem to na tu Želvu, zítra pokud nebude pršet, mám v plánu výlet do města, tak to tam omrknu - myslím, že by to tam opravdu šlo...

No a není nic jednodušího, než se v případě nespokojenosti v průběhu někam přesunout... :wink: Ale mě se tam fakt líbí, takže doufám, že se tam bude líbit i vám... uvidíme :wink:

Petra
boy child

Příspěvek od Petra »

Zdravim, hlásim se na sraz a jsem všema deseti pro Želvu, jeliož jsem tam ještě nebyla a slyšela jsem o ní krásný věci :) A Jádrovi slibuju, že si s vlasama už nic novýho neprovedu :lol: :lol: :lol:

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Pro případ: Můžeš si vzít cedulku PETRA kolem krku :lol:... Pak už tě snad poznáme a odchytíme :lol: už se těšim...

Petra
boy child

Příspěvek od Petra »

Jana píše:Pro případ: Můžeš si vzít cedulku PETRA kolem krku :lol:... Pak už tě snad poznáme a odchytíme :lol: už se těšim...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Petra píše:A Jádrovi slibuju, že si s vlasama už nic novýho neprovedu :lol: :lol: :lol:
To by zas byla nuda ne? Já slibuju, že teď už tě poznám, i kdyby ses ostříhala na ježka :D

the Dark Lord
piper

Dobrá, nebudu již naléhat na změny (stejně by to nikam nevedlo :) )
A u kamenný želvy se mi taky líbí, takže v pět tam :wink:

Obrázek
Obrázek

the Dark Lord
piper

Jo, a tady jsou stránky tý čajovny:

http://www.kamenna-zelva.wz.cz/
Obrázek

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

O tom webu jsem neměla ani ponětí. Skvělý, Míro, dík :)

the Dark Lord
piper

Kdo hledá, najde :wink:

Před dvěma hodinama jsem o něm nevěděl taky :)
Obrázek

Odpovědět