Ale sraz byl pěknej
PF sraz v Liberci
Moderátor: bery
A jaký si představuješ report??? Spíš Vám dlužím pozvánku na ten další, ale tak to se mnou dopadá, když se zažeru do programování............ Deformace z budoucí profese, za to se omlouvám... Ale na tom mým webu se objeví sekce o srazech - tam se snad i nějakých těch minireportů dočkáš... Začnu to montovat teďka v noci, takže snad něco zítra...
Ale sraz byl pěknej
Ale sraz byl pěknej
- the Dark Lord
- piper
Právě jsem se vrátil z hradu, ehm chtěl jsem napsat z dovolený:) a koukám, co se tu všechno za ten tejden událo:) Hlásim na pátek účast, akorát opět neslibuju, že tam dorazim v pět (možná jo, možná ne, např. dneska budu v práci tvrdout tak do půl šestý)
Ad Plaudit:
1) podle mě tam úplně nejlevnější nejsou (byl jsem tam naposled před rokem a skleróza pracuje jak vidno dobře
), ruku do ohně bych za to ale nedal:)
2) v pátek tam asi bude dost lidí a mám pocit, že tam nemaj moc velký stoly (jestli se nás sejde jako minule, tak by to ale bylo skoro jedno:) )
3) Už vidim, jak budou nadšený, že tam pořádáme Bonaqua party II.
Mě by osobně zajímala ta želva a taky jsem dlouho už nebyl v žádný čajovně.
Ad Plaudit:
1) podle mě tam úplně nejlevnější nejsou (byl jsem tam naposled před rokem a skleróza pracuje jak vidno dobře
2) v pátek tam asi bude dost lidí a mám pocit, že tam nemaj moc velký stoly (jestli se nás sejde jako minule, tak by to ale bylo skoro jedno:) )
3) Už vidim, jak budou nadšený, že tam pořádáme Bonaqua party II.
Mě by osobně zajímala ta želva a taky jsem dlouho už nebyl v žádný čajovně.
Tak tě vítám doma... V čajovně by bonaqua party asi taky nebyla - myslím, že jí tam nemají
ale zas tam mají dostatek čajů se jmény, pod kterými si člověk představí, kde co. A želva je krásná, rozhodně nejhezčí v Liberci...
Už jsem chtěla navrhnout ať risknem toho Boba, ale zrovna tady začala bouřka, tak mi to trochu sebralo odvahu...
A neopomenutelná výhoda čajovny je v tom prostoru - není to tam vázaný na židle... Takže na sebe nijak neupozorňujeme, když nás tam je pět - ani když by nás tam bylo deset... No a astronomickou návštěvnost nečekám, i když bych se nezlobila...
A Jádro, neboj... My tam ještě budem - minule jsme to rozpouštěli taky dýl, takže nás tam určitě ještě najdeš, ať to bude nakonec kdekoli...
Už jsem chtěla navrhnout ať risknem toho Boba, ale zrovna tady začala bouřka, tak mi to trochu sebralo odvahu...
A neopomenutelná výhoda čajovny je v tom prostoru - není to tam vázaný na židle... Takže na sebe nijak neupozorňujeme, když nás tam je pět - ani když by nás tam bylo deset... No a astronomickou návštěvnost nečekám, i když bych se nezlobila...
A Jádro, neboj... My tam ještě budem - minule jsme to rozpouštěli taky dýl, takže nás tam určitě ještě najdeš, ať to bude nakonec kdekoli...
Děkuji, ve Frýdlantu bylo fajn, ale přecejenom po týdnu samýho jazzu je docela osvěžující si poslechnout i něco jinýhoJana píše:Tak tě vítám doma... V čajovně by bonaqua party asi taky nebyla - myslím, že jí tam nemajíale zas tam mají dostatek čajů se jmény, pod kterými si člověk představí, kde co. A želva je krásná, rozhodně nejhezčí v Liberci...
Právě proto bych šel radši do čajovny, protože si tam můžu dát dobrej (předpokládám) čaj a nemusim pít Bonaqu
Nám to tu teď pěkně prásklo, se divim, že se mi nevyplnul počítač...A leje, leje a leje...Na pátek předpovídaj polojasno, ale u nás v Lbc člověk opravdu nikdy nevíJana píše: Už jsem chtěla navrhnout ať risknem toho Boba, ale zrovna tady začala bouřka, tak mi to trochu sebralo odvahu...
Tak se rozhodně budu těšít, ale teď už jdu zas něco kloudnýho dělat, ať si ty peníze zasloužim...
Tak to info je tedy konečně na světě:
http://sweb.cz/my.pinkfloyd/myvliberci.html
Nechala jsem to na tu Želvu, zítra pokud nebude pršet, mám v plánu výlet do města, tak to tam omrknu - myslím, že by to tam opravdu šlo...
No a není nic jednodušího, než se v případě nespokojenosti v průběhu někam přesunout...
Ale mě se tam fakt líbí, takže doufám, že se tam bude líbit i vám... uvidíme 
http://sweb.cz/my.pinkfloyd/myvliberci.html
Nechala jsem to na tu Želvu, zítra pokud nebude pršet, mám v plánu výlet do města, tak to tam omrknu - myslím, že by to tam opravdu šlo...
No a není nic jednodušího, než se v případě nespokojenosti v průběhu někam přesunout...
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper