Mě se ten obrázek nechce načíst, je to ten origoš artwork od Wojtka?
Nj ten Comic Sans tam být nemusel ale taková katastrofa to zase není, protože zvuk je excelentní.
Diky Kwisatz Haderach
bery píše:Mě se ten obrázek nechce načíst, je to ten origoš artwork od Wojtka?
Nj ten Comic Sans tam být nemusel ale taková katastrofa to zase není, protože zvuk je excelentní.
Diky Kwisatz Haderach
Nemas zac
Jak rikam, nevim, kdo ten artwork delal, ale Wojtek mival i lepsi.
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.
bery píše:Mame, mozna bychom mohli zase zaseedovat na yeeshkullu.
to by bylo supr prosimte mas taky prahu 2002? na torrentu Could Be Berlin Could Be Prague jsem ostal na 98.2% a stojim uz tri dny mohu taky seedovat, to co stahnu chvilu nechavam v seedu ale pak si to upravim podle svyho a vypalim aby v tom byl poradek
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.
btw: to rychle vyhledavani na Yeeshkullu teda neni nic moc, na hledani textu "nearly a laugh" nebo "2007-04-13" se topic ktery to ma v titulku dostal az nekdy na x tou stranku zatimco na prvni byly naprosto nesouvisejici temata.
btw: to rychle vyhledavani na Yeeshkullu teda neni nic moc, na hledani textu "nearly a laugh" nebo "2007-04-13" se topic ktery to ma v titulku dostal az nekdy na x tou stranku zatimco na prvni byly naprosto nesouvisejici temata.
dik 2007 sosam, jaka je kvalita dear old praha?
Rád se přidávám ke stažení Nearly A Laugh (to bude rychlé, jeah). A kdyby snad někdo mohl zaseedovat Dear Old Praha, byl bych taky moc rád. Mám to v seznamu rok a dva dny a zatím staženo nic.
Pokusim se tedy nekdy v brzke budoucnosti i o Dear Old Praha. Nemam to ted po ruce ale myslim kvalita celkem ujde, mozna lehky nadprumer pro turne 2001/2
bery píše:Pokusim se tedy nekdy v brzke budoucnosti i o Dear Old Praha. Nemam to ted po ruce ale myslim kvalita celkem ujde, mozna lehky nadprumer pro turne 2001/2
podla infosiek je to rovnaky zdroj - aj dear old aj could be