The Final Cut
Moderátor: bery
můžu ujistit, že se necítím nijak ublížen, zkrátka někdo holky a jiný vdolky . svým způsobem je final cut ještě kvalitním kusem, srovnál-li ho např. s tím, co roger hrál na svých koncertech v období mezi final cutem a radiem kaos (tzn. cca. 84-86). nemám rogerovy sólovky zas až tak naposlouchané, abych byl schopen říct, jak se která skladba jmenuje, protože třeba jeho "pros and cons..." je tak nudná a jednotvárná, že jsou skladby téměř zaměnitelné. zrovna minulý týden jsem slyšel jeden rogerův koncert z r.85 a po půlhodině poslechu jeho kvílení depresivních melodií hraných pohřebním tempem v tříčtvrtečním rytmu, a které se od sebe nelišily vůbec ničím (za tu dobu nehrál od floydů nic, kromě asi dvou kusů z FC) jsem zjistil, že pan waters asi tehdy prožíval opravdu těžké roky. což o to, tohle postihne občas každého, mě nevyjímaje, proč s tím ale trápit publikum, to opravdu nepochopím ...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel, stalo se a uz to nevratisNatkA píše:Upáliť???!!! Standíku???!!! To snáď nie!!!
...veď je to len môj vlastný názor,nikomu som tým ublížiť nechcela...
NatkA
Pros and cons je dost zvlastni kus Pro me to drzi nad vodou jen Clapton, a to jen obcas, protoze Waters hudebni stranku tezce utlumilFernetti píše:můžu ujistit, že se necítím nijak ublížen, zkrátka někdo holky a jiný vdolky Smile. svým způsobem je final cut ještě kvalitním kusem, srovnál-li ho např. s tím, co roger hrál na svých koncertech v období mezi final cutem a radiem kaos (tzn. cca. 84-86). nemám rogerovy sólovky zas až tak naposlouchané, abych byl schopen říct, jak se která skladba jmenuje, protože třeba jeho "pros and cons..." je tak nudná a jednotvárná, že jsou skladby téměř zaměnitelné. zrovna minulý týden jsem slyšel jeden rogerův koncert z r.85 a po půlhodině poslechu jeho kvílení depresivních melodií hraných pohřebním tempem v tříčtvrtečním rytmu, a které se od sebe nelišily vůbec ničím (za tu dobu nehrál od floydů nic, kromě asi dvou kusů z FC) jsem zjistil, že pan waters asi tehdy prožíval opravdu těžké roky. což o to, tohle postihne občas každého, mě nevyjímaje, proč s tím ale trápit publikum, to opravdu nepochopím Smile...
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- the Dark Lord
- piper
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
V pohode, cekal jsem kdy se Mr. Fernetti ozvefernetti píše:nerad ruším, ale zkuste si tuhle debatu přemístit jinam, přece jen tohle fórum je a má být o floydech . jo a koukejte sem taky něco házet, páč si tu začnu připadat jak sám voják v poli
The sun is the same in a relative way but you're older,
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele: