Ještě k tomu soundboardu z ITF. Mám bootleg nazvaný Animals From Soundboard je to Deutschlandhalle, West Berlin, West Germany.
Je tam jen první část (Animals), už jsem to dlouho neslyšel ale pokud jde o zvuk mám rozporuplné pocity, zdá se mi to celkově nevývažené a smíchané z více zdrojů, třeba Pigs On The Wing zní jako nahrávka z publika. Dogs je asi soundboard, je tam přehnaně moc slyšel Daveův hlas a kytara. Jako ale jinak to ujde (mno asi jako každý koncert Pink Floyd, že)
Ale dle mého to Montrealu a Oaklandu nešahá ani po kotníky.
...
teď to poslouchám a kromě obou částí Pigs On The Wing kde jsou hodně slyšel lidi to je hodně dobré
In The Flesh Tour
Moderátor: bery
- Kwisatz Haderach
- seer of visions
zrovna poslouchám vienna master z 1.2.77 a ten začátek shine on (I-V) mi přijde, jakoby to to hrál snowy a ne david! to je úplně celé domotané a prkenné až uši přecházejí... je vůbec možné, že tohle mohl hrát snowy místo davida? já si nemůžu pomoct, ale já ho tam slyším - to jsou úplně jeho harmonické postupy - stačí si to klidně srovnat s tím, jak hrál snowy letos na turné s rogerem...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
jo, to existuje, ale je to jen pár klipů o několika sekundách v PŘÍŠERNÉ kvalitě. ale jestli to mám brát jako odpověď na mou otázku, tak se na ně budu muset podívat - třeba tam něco uvidím...Jend píše:Hele a není z Vídně i amatérské videjko?
btw. on celý ten koncert byl takový divný: třeba to, co david předváděl na lap steelku v shine on 6-9, to se taky jen tak neslyší (bohužel v tom horším slova smyslu). tak vážně nevím, jestli byl david zhulený nebo ho jen bolel zub...
jo a dobrý moment byl, když hráli wish you were here: jak tam ti lidi plácali do rytmu a halekali jak u táboráku, tak si z toho roger vyloženě dělal srandu - stačí si poslechnout, jak TRAPÁCKY vyhrával svůj basový part
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.