Bohuzial som tiez dufal v to iste.bery píše:Díky, škoda toho, trochu jsem doufal v dosud nepoznaný vizuální zážitek.
Kazdopadne aj to DVD je spravene podla mna celkom kvalitne (aspon teda zvukovo) a to je pre mna rozhodujuce. V niektorych pasazach je aj video celkom OK. A je to jedno z mojich najoblubenejsich DVD momentalne.
Bol som aj na tom koncerte - v Rakusku - pri hrade Klam, bolo to impozantne. Jedine, co mi tam chybalo, bol Nick Mason za bicimi. A na DVD mi trosku vadi D.Bowie, ako uz bolo spomenute. Na koncerte nebol a vobec mi nechybal
Inak co sa tyka vyberu skladieb - nema to chybu, On an Island je fakt dost dobra vec, gitarove pasaze pustene na "plne gule" spolu so saxofonom Dicka Parryho a trubkou R. Wyatta nemaju chybu. A Gilmourov saxofon ma teda tiez dost prekvapil
Nemozem samozrejme nespomenut Ricka Wrighta. Ked sa objavi na zaciatku Echoes, ako prepina tlacidla na klavesoch a pusti prvy ton... Mam celkom dobru plazmicku a na tuto scenu sa vzdy strasne tesim A mrazenie behajuce po chrbte po prvych tonoch echoes mi teraz pripomina, ze zajtra vecer si otvorim plzen a pustim si okrem Live8 aj toto DVD Dobru noc...