Nové video z The Wall Live
Moderátor: bery
Nové video z The Wall Live
Tak se nám objevilo další video z The Wall Live. Jedná se o amatérský záznam na VHS ze zkoušky 1. srpna 1980 v londýnském Earl's Court. Má asi 45 minut, vydali to Harvested. Přebal už mají na stránkách http://www.harvested.org, nicméně na Yeeshkulu se zatím nic neobjevilo.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz pro líné http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?t=9424
...and after all we're only ordinary men
SDASDSADSADSA
Jóóóó!
Mazec, tohle video!
Docela jsem se i pobavil. V Comfortáči David z nějakého důvodu nezpívá (asi technické problémy), pročež jej Roger okřikne: "I can't hear you, Dave!" a posléze sám zazpívá: "I can't hear, what you're saying"
A v druhém refrénu David místo zpěvu pěkně sóluje
Mazec, tohle video!
Docela jsem se i pobavil. V Comfortáči David z nějakého důvodu nezpívá (asi technické problémy), pročež jej Roger okřikne: "I can't hear you, Dave!" a posléze sám zazpívá: "I can't hear, what you're saying"
A v druhém refrénu David místo zpěvu pěkně sóluje
What do you mean interesting?
tak už to mám konečně dotahané a musím říct, že je to paráda! fascinuje mě pohled na prázdnou earls court, jak do ní floydi cvičí the wall - to má opravdu hodně zajímavou atmosféru - takovou pracovní
ale nebýt těchto záběrů, tak člověk ani neví, že to není bootleg z koncertu - tak skvěle je to odvedená práce. holt, pánové byli vždycky profíci. vlastně jediný kaz na "koncertu" byla právě comfy numb, ale pro mě to byl mazec, skvěle jsem se pobavil - nejen rogerovým zpěvem, ale skvělou gilmourovou vyhrávkou. prostě super. kdo nemá, ať sosá, stojí to za to, byť obraz opravdu není bůhví co.
ale nebýt těchto záběrů, tak člověk ani neví, že to není bootleg z koncertu - tak skvěle je to odvedená práce. holt, pánové byli vždycky profíci. vlastně jediný kaz na "koncertu" byla právě comfy numb, ale pro mě to byl mazec, skvěle jsem se pobavil - nejen rogerovým zpěvem, ale skvělou gilmourovou vyhrávkou. prostě super. kdo nemá, ať sosá, stojí to za to, byť obraz opravdu není bůhví co.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.