The Final Cut
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
ale prdlačky, zas tak zlé to se mnou není a s panem watersem taky ne - on si svoje mindráky odtrpěl a vykřičel. mám pocit, že se konečně sám se sebou a se svým okolím srovnal a přestal na stará kolena blbnout.Míra píše:Holka, s ním to vzdej. Von je ztracenej případNatkA píše:Ty si nedáš pokoj! Stále budeš do nás rýpať,však??? Nám sa ten album proste páči!!! fernetii!!!
NatkA
Je to antiwatersovec až do morku kostí . . .
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
já už neřeším to, že se potřeboval roger skrz tvorbu final cutu srovnat sám se sebou a ani to, že rozeštval celou kapelu. to album je podle mě jednotvárné, ploché a bez šťávy - prostě tomu chybí hudební duch či jak to nazvat. není to o muzice, ale o watersových depresích.Míra píše:Tak mi potom řekni, co furt proti TFCutu můš?
Jo, já mu taky pár věcí vyčítám.
Kvůli tomu, že to je Rogerova osobní zpověď (několikanásobně svéráznější než The Wall) to album hodně utrpělo . . .
Ale má svý kouzlo.
Nepatří sice u mne mezi top five, ale líbí se mi.
Jak jsem psal, má své kouzlo . . .
- the Dark Lord
- piper
SÚHLASÍM aj ja! To album ani ja neradím do prvej 5,ba možno ani do prvej 10,ale ako Míra povedal :lol:má svoje kúzlo a nie je až také hrozné,je síce o Rogerových depresiách,ale čo už...S tým už dnes nikto nič nenarobí!Len mi nejde do hlavy,prečo tento album Roger nevydal sám,veď sa na ňom aj sám hudobne podielal... :fernetti píše:já už neřeším to, že se potřeboval roger skrz tvorbu final cutu srovnat sám se sebou a ani to, že rozeštval celou kapelu. to album je podle mě jednotvárné, ploché a bez šťávy - prostě tomu chybí hudební duch či jak to nazvat. není to o muzice, ale o watersových depresích.Míra píše:Tak mi potom řekni, co furt proti TFCutu můš?
Jo, já mu taky pár věcí vyčítám.
Kvůli tomu, že to je Rogerova osobní zpověď (několikanásobně svéráznější než The Wall) to album hodně utrpělo . . .
Ale má svý kouzlo.
Nepatří sice u mne mezi top five, ale líbí se mi.
Jak jsem psal, má své kouzlo . . .
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
protože prachy?NatkA píše: SÚHLASÍM aj ja! To album ani ja neradím do prvej 5,ba možno ani do prvej 10,ale ako Míra povedal :lol:má svoje kúzlo a nie je až také hrozné,je síce o Rogerových depresiách,ale čo už...S tým už dnes nikto nič nenarobí!Len mi nejde do hlavy,prečo tento album Roger nevydal sám,veď sa na ňom aj sám hudobne podielal... :
NatkA
Povím vám jednu pohádku - z jednoho malého města...
Inu, stalo se tak v Moravské Třebové, na vánočním večírku jedné velmi známé (pro jistotu nebudu jmenovat ) softwarové firmy...
Tam jsem já - člen klubu milovníků The Final Cut a jeho zakladatel poznala, že nejsem sama
Dva z mých milých spolupracovníků v této firmě v tomto miniměstě s počtem 11 tis. obyvatel označili The Final Cut společně se Zdí za nejlepší alba Floyd (a Floydy samotný za nejlepší kapelu)...
Nejsem sama... A nejsme ani dva... I když, ono by to bylo stejně fuk, když vim že mám pravdu Mějte se, zlatíčka
Inu, stalo se tak v Moravské Třebové, na vánočním večírku jedné velmi známé (pro jistotu nebudu jmenovat ) softwarové firmy...
Tam jsem já - člen klubu milovníků The Final Cut a jeho zakladatel poznala, že nejsem sama
Dva z mých milých spolupracovníků v této firmě v tomto miniměstě s počtem 11 tis. obyvatel označili The Final Cut společně se Zdí za nejlepší alba Floyd (a Floydy samotný za nejlepší kapelu)...
Nejsem sama... A nejsme ani dva... I když, ono by to bylo stejně fuk, když vim že mám pravdu Mějte se, zlatíčka
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- the Dark Lord
- piper
Nejni nic krásnějšího, než když člověk zjistí, že nejni sám.Jana píše:Povím vám jednu pohádku - z jednoho malého města...
Když může být mezi svými . . . .
Měj se, zlatíčko
(promiň, nešlo odolat)
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
TFC nejlepsi album Floydu, to uz chce radnou davku abstrakceJana píše:Povím vám jednu pohádku - z jednoho malého města...
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death
To sa ti teda podarilo!!!Jend píše:Nebo marihuany...FleetingGlimpse píše:TFC nejlepsi album Floydu, to uz chce radnou davku abstrakce
Ale musím uznať,že to je pravda...bohužiaľ
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
Osobně považuju The Final Cut za velmi průměrné album. Jsou tady výborný písničky jako The Hero's Return, The Gunner's Dream, The Final Cut nebo Not Now John, ale taky spousta špeků, který nemusím slyšet... The Final Cut je podle mě album, na kterém si malý chudáček Roger Waters, kterému všichni ubližují, vyřval svoje komplexy...
Naposledy upravil(a) Jend dne 04.01.2006 15:02:05, celkem upraveno 2 x.
What do you mean interesting?