Spolu s When The Tigers Broke FreeFleetingGlimpse píše:Roger nekde rikal, ze BTBBH je podle neho nejdulezitejsi pisnicka z celeho alba.
Ta nejhorší :)
Moderátor: bery
- Kwisatz Haderach
- seer of visions
WYWH tak tu uz par let preskakuju
asi to chteli trochu odlehcit .. nebo co
ale jestli nekdo rika ze take in back a one slip je popajs tak todle je ultra popik
k ranejm vecem se nevyjadruju pac se zkusenosti k nakym casem dojdu
no myslim si ze jestli se s necim koncepcne sekli tak s timhle
ja vim asi hodne lidicek nas*ru
ale jestli nekdo rika ze take in back a one slip je popajs tak todle je ultra popik
nenas...ls, o skladbě WYWH na albu WYWH mám (někdy silněší, někdy slabší) podobný pocit. pro mě osobně v kontextu alba je ta písnička OK, patří tam, ale v kontextu přídavků na koncertech na world tour 87 a 88 a TDB tour mi ta skladba přjde jako lehce profláklá a někdy ji tam i přeskakuju...ogi píše:WYWH tak tu uz par let preskakuju
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas! Já to mám ještě o to horší, že kdekoli hraju ve společnosti na kytaru, tak je po mně tato píseň vyžadována. Před časem už jsem se zasekl a zařekl, že nebudu, ne a ne.fernetti píše:nenas...ls, o skladbě WYWH na albu WYWH mám (někdy silněší, někdy slabší) podobný pocit. pro mě osobně v kontextu alba je ta písnička OK, patří tam, ale v kontextu přídavků na koncertech na world tour 87 a 88 a TDB tour mi ta skladba přjde jako lehce profláklá a někdy ji tam i přeskakuju...ogi píše:WYWH tak tu uz par let preskakuju
aspoň už víš, jakou nechuť měl gilmour k money (velkou)Souhlas! Já to mám ještě o to horší, že kdekoli hraju ve společnosti na kytaru, tak je po mně tato píseň vyžadována. Před časem už jsem se zasekl a zařekl, že nebudu, ne a ne.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
To zas já jí hraju docela rád, protože je to jedna z mála písniček Floydů, která se na akustiku hraje i v originále...ogi píše: Souhlas! Já to mám ještě o to horší, že kdekoli hraju ve společnosti na kytaru, tak je po mně tato píseň vyžadována. Před časem už jsem se zasekl a zařekl, že nebudu, ne a ne.
Na ostatní songy potřebuješ elektriku a to už není tak úplně ono...
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
K tomu WYWH songu - Kdyz nad tim tak prmyslim, taky jsem si kdysi pred casem vsiml, ze mi tam "nezapadne" mezi Have a cigar a SOYCD2. Ale nikdy mne nenapadlo ji preskocit... hm... co tak pustit si ji jako prvni... jeste pred celym albem.
Ke koncertnimu provedeni - snad je WYWH mysleno jako jakesi "vydechnuti" nebo "nabrani dechu" pred konecnym nasupem CN a RLH... ale taky ji casto preposloucham tesic se uz na zaverecne songy.
Ke koncertnimu provedeni - snad je WYWH mysleno jako jakesi "vydechnuti" nebo "nabrani dechu" pred konecnym nasupem CN a RLH... ale taky ji casto preposloucham tesic se uz na zaverecne songy.
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Jend píše:Probůh, Wish You Were Here a popík? Vždyť to je ta nejklasičtější klasika!
taky se to tak da nazvat
How I wish how I wish you were here
Were just two lost souls swimming in a fish bowl
Year after year nananananananananana
The same old fears
Wish you were here
tak!!!! a pul roku jde s mp3 prehravace
no je fakt ze treba The Dogs Of War to raci Wish you
- the Dark Lord
- piper