Filip Benešovský the wall 30.10.2009
Moderátor: bery
ogi píše:vezu mladyho at pozna coe muzika furt jede naky MAXIKING me sere
Já jsem se ke koupi lístku dokopal teprve včera. Nejdřív jsem si ani nepřipouštěl možnost, že bych na téhle akci mohl chybět, ale rezervaci vstupenky jsem jaksi pořád oddaloval, což pomalu zklouzlo až k tomu, že o koncert jsem se úplně přestal zajímat. Asi před měsícem jsem si řekl, že přece jen už jsem jednu zeď viděl letos v únoru a taky nemusím být u všeho. A navíc jsem od srpna čerstvě ženatý a tahle změna stavu a vůbec všech okolností s tím souvisejícími se projevila tak, že teď šetříme každou korunu (přece jen starat se o neustále hladovou ženušku je o něco složitější, než jsem myslel ), takže jsem se rozhodl- nikam nejedu. Ale pak když jsem všude viděl upoutávky na tenhle koncert a nadšené příspěvky skalních fandů, jak se na koncert těší, nedalo mi to, podlehl jsem pokušení a nakonec ty lupeny koupil... Věřím, že koncert se povede a už teď se moc těším.
What do you mean interesting?
gratuluji tak ted vidis co dela zenskaJend píše: A navíc jsem od srpna čerstvě ženatý a tahle změna stavu a vůbec všech okolností s tím souvisejícími se projevila tak, že teď šetříme každou korunu (přece jen starat se o neustále hladovou ženušku je o něco složitější, než jsem myslel ), takže jsem se rozhodl- nikam nejedu. .
nee at Vam to maka..fakt
hlavne at neposloucha floyd pac dva magori doma je bjes
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych na druhou stranu privital, kdyby ma manzelka poslouchala Floydy...
Ale zase na druhou stranu... mozna je to dobre, ze neposloucha. Aspon mi neposkrabe moje PFCDs.
Ale zase na druhou stranu... mozna je to dobre, ze neposloucha. Aspon mi neposkrabe moje PFCDs.
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Tak Harry opravdu přijede. Přijede s ním totiž maminka Carolyn a sestra India.
Jak to vím? Dámy budou bydlet u mě v práci.
Kde pracuji? V jednom hotelu v centru Prahy. Info je strictly confidential, tak to prosím netelefonujte do Novy.
Zajímavý je, že Harry u nás nebydlí (i když u nás bydlel s taťkou a spol. v roce 2007 )
Jak to vím? Dámy budou bydlet u mě v práci.
Kde pracuji? V jednom hotelu v centru Prahy. Info je strictly confidential, tak to prosím netelefonujte do Novy.
Zajímavý je, že Harry u nás nebydlí (i když u nás bydlel s taťkou a spol. v roce 2007 )
Lepší s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít.
No tak to je mazec. India a Carolyne, tak ty bych tady vůbec nečekal. Holt Watersovým se v Praze asi líbí, tak do našeho hlavního města zvou celou rodinu Vzpomínám si, že Harry si na svém blogu po posledním koncertě u nás pochvaloval pobyt v Praze a stejně tak Roger se v proslovu před Leaving Beirut o Praze vyjádřil, že je to skvělé místo.
Škoda, že tentokrát Sir Rožér nepřijede. Musí toho teď mít dost. Nejspíš má spoustu práce s přípravou DVD The Wall Live Za měsíc má deadline, tak doufám, že to stihne
Jinak na zítřek se těším jako malej. V práci teď neposlouchám nic než The Wall. A doma tomu není jinak
Škoda, že tentokrát Sir Rožér nepřijede. Musí toho teď mít dost. Nejspíš má spoustu práce s přípravou DVD The Wall Live Za měsíc má deadline, tak doufám, že to stihne
Jinak na zítřek se těším jako malej. V práci teď neposlouchám nic než The Wall. A doma tomu není jinak
What do you mean interesting?