Australian Pink Floyd 2012
Moderátor: bery
Australian Pink Floyd 2012
http://www.ticketportal.cz/podujatie_se ... ?ID=180022
...nejslavnější tributní kapela... chce se mi brečet nad tím, co se stává z Češtiny na internetu.
Ty ceny lítků jsou jak za skutečnou netributní kapelu (nebo atributní?)...ale stejně bych nešel...tributní...za prvé nevím co to je a za druhé mě to uráží
...nejslavnější tributní kapela... chce se mi brečet nad tím, co se stává z Češtiny na internetu.
Ty ceny lítků jsou jak za skutečnou netributní kapelu (nebo atributní?)...ale stejně bych nešel...tributní...za prvé nevím co to je a za druhé mě to uráží
It all makes perfect sence...
- son.of.kyuss
- boy child
Byl jsem na pražském koncertu a bylo to výborné. Ostatně jako vždy. Zpočátku jsem měl trochu obavy o kvalitu provedení, když jsem zjistil, že Damian Darlington opustil kapelu Ovšem nový kytarista jej zastoupil na jedničku. S novým zpěvákem to bylo trochu horší, ňák mi hlasové neseděl. Nevím, jak bych to popsal, ten jeho hlas byl prostě takový "přiteplený". Při Comfortably Numb jsem nevěděl, jestli ten refrén zpívá chlap nebo ženská
Světelné efekty a projekce- masakr. Nejvíc mě dostaly lasery představující struny, které drnkaly přesně do rytmů kytary při intru Wish You Were Here, to bylo žůžo Projekce se mnohdy nemálo podobaly rukopisu Storma Thorgersona!
Playlist byl příjemným překvapením. Astronomy Domine jsem rozhodně nečekal, stejně jako Prasátka z mé nejoblíbenější floydí desky Animals.
Zvuk musím taky pochválit. Jako vždy v případě Aussie Floyd byl excelentní.
Co mě ale zklamalo, bylo obecenstvo. Zpočátku chladná atmosféra sice ke konci koncertu dosáhla důstojné úrovně, ovšem lidi, kteří začali hromadně odcházet během závěrečné děkovačky, zatímco ti vychovanější tleskali ve stoje, to definitivně zabili Stydět jsem se za ně musel !:evil: Fujky !
Světelné efekty a projekce- masakr. Nejvíc mě dostaly lasery představující struny, které drnkaly přesně do rytmů kytary při intru Wish You Were Here, to bylo žůžo Projekce se mnohdy nemálo podobaly rukopisu Storma Thorgersona!
Playlist byl příjemným překvapením. Astronomy Domine jsem rozhodně nečekal, stejně jako Prasátka z mé nejoblíbenější floydí desky Animals.
Zvuk musím taky pochválit. Jako vždy v případě Aussie Floyd byl excelentní.
Co mě ale zklamalo, bylo obecenstvo. Zpočátku chladná atmosféra sice ke konci koncertu dosáhla důstojné úrovně, ovšem lidi, kteří začali hromadně odcházet během závěrečné děkovačky, zatímco ti vychovanější tleskali ve stoje, to definitivně zabili Stydět jsem se za ně musel !:evil: Fujky !
What do you mean interesting?
Damian totiž má už jinačí program, celkově to kapku zjednodušil...ogi píše:skoda jich kua
http://www.youtube.com/watch?v=77MT-QwhD2M
Welcome my son, welcome to the machine