(staro)nové české fórum věnované pink floyd
Moderátor: bery
Ok, implicitni nastaveni zobrazovani datumu je ted: d.m.Y G:i:s a casovy pasmo GMT +1 hodina (to jsem nemenil, pac je to v poradku), jedinej problem je, ze vsichni uzivatele maj nastavenyho neco jinyho. Zmena se projevi jen u nove registrovanych, vy si to v nastaveni profilu muzete sestelovat dle libosti.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
díkykuba píše:Ok, implicitni nastaveni zobrazovani datumu je ted: d.m.Y G:i:s a casovy pasmo GMT +1 hodina (to jsem nemenil, pac je to v poradku), jedinej problem je, ze vsichni uzivatele maj nastavenyho neco jinyho. Zmena se projevi jen u nove registrovanych, vy si to v nastaveni profilu muzete sestelovat dle libosti.
...and after all we're only ordinary men
No jo pravda, něco jsem v těch nastaveních viděl, ale ignoroval jsem tokuba píše:Ok, implicitni nastaveni zobrazovani datumu je ted: d.m.Y G:i:s a casovy pasmo GMT +1 hodina (to jsem nemenil, pac je to v poradku), jedinej problem je, ze vsichni uzivatele maj nastavenyho neco jinyho. Zmena se projevi jen u nove registrovanych, vy si to v nastaveni profilu muzete sestelovat dle libosti.
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
Re: (staro)nové české fórum věnované pink floyd
Tak myslím, že připojení a SZ již chodí bez závad.
Welcome my son, welcome to the machine
...tak že by se resurrekce podařila?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Dáme si reklamu do TV Nova pro nalákání aktivně přispívajících členů, ať to tady zase rozjedem!
What do you mean interesting?
Jen tak pro zajímavost jsem zkusil zadat do vyhledávání "pink floyd fórum".Jend píše:Dáme si reklamu do TV Nova pro nalákání aktivně přispívajících členů, ať to tady zase rozjedem!
Pod reklamou na Dark Side se jednalo hned o první nalezený odkaz:
Další příspěvky na toto téma prosím směrovat sem:
http://www.pinkfloydforum.cz/domains/pi ... =16&t=1160
Welcome my son, welcome to the machine