ta philadelphia je dost dobrá, dost dobrej je taky Melbourne (datum z hlavy nevím=), ale nejlepší??? mezi nejlepší byx zařadil 1974-11-16, 1994-09-13 Torino(ikdyž mu to nádherně ulítlo u High Hopes), a 1971-09-18,19 je dost dobrý záznam
podle mě to kapele docela dost šlapalo v obodí kolem pompejí, tzn. září-říjen 1971 - třeba montreux 18.9. nebo san diego 17.10. jsou neskutečně našlapané koncerty, kdy měli floydi svůj repertoár dokonale zažitý a mohli si dovolit krásné improvizace, které posunuly skladby ještě o řád výš. takovou cymbaline nebo embryo hrané v té době miluju.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
fernetti píše:podle mě to kapele docela dost šlapalo v obodí kolem pompejí, tzn. září-říjen 1971 - třeba montreux 18.9. nebo san diego 17.10. jsou neskutečně našlapané koncerty, kdy měli floydi svůj repertoár dokonale zažitý a mohli si dovolit krásné improvizace, které posunuly skladby ještě o řád výš. takovou cymbaline nebo embryo hrané v té době miluju.
jo tyhle dva kousky mam taky velice rad, ale koncerty. cymbaline a embryo se mi casem nejak prestaly libit
ECHOES RULEZZZ
fernetti píše:podle mě to kapele docela dost šlapalo v obodí kolem pompejí, tzn. září-říjen 1971 - třeba montreux 18.9. nebo san diego 17.10. jsou neskutečně našlapané koncerty, kdy měli floydi svůj repertoár dokonale zažitý a mohli si dovolit krásné improvizace, které posunuly skladby ještě o řád výš. takovou cymbaline nebo embryo hrané v té době miluju.
jo tyhle dva kousky mam taky velice rad, ale koncerty. cymbaline a embryo se mi casem nejak prestaly libit
ECHOES RULEZZZ
Cymbaline je _famozni_. Kam se hrabe studiovka, je to tak nadherne temna skladba...
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
Vzhledem k tomu, ze cca od roku 1974 hrajou na koncertech jako stroje a jeden koncert je k nerozeznani od druhyho (az na par vyjimek), tak bych rekl, ze nejlepsi koncert bude z drivejsiho obdobi.
kuba píše:Vzhledem k tomu, ze cca od roku 1974 hrajou na koncertech jako stroje a jeden koncert je k nerozeznani od druhyho (az na par vyjimek), tak bych rekl, ze nejlepsi koncert bude z drivejsiho obdobi.
kuba píše:Vzhledem k tomu, ze cca od roku 1974 hrajou na koncertech jako stroje a jeden koncert je k nerozeznani od druhyho (az na par vyjimek), tak bych rekl, ze nejlepsi koncert bude z drivejsiho obdobi.
a to teda zase ne!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.