Co treba London 66/67 DVD?fernetti píše:které (oficiálně vydané!) záznamy máš na mysli?FleetingGlimpse píše:
A? Proc se dnes tedy vydavaji veci z '69?
všelijaké fotky a drbárna o nich
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
nechci být na tebe příliš zlý, ale roky 1966 a 1967 nejsou rok 1969FleetingGlimpse píše:Co treba London 66/67 DVD?fernetti píše:které (oficiálně vydané!) záznamy máš na mysli?FleetingGlimpse píše:
A? Proc se dnes tedy vydavaji veci z '69?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
To jsem cekal Spletl jsem se, no, omlouvam sefernetti píše:nechci být na tebe příliš zlý, ale roky 1966 a 1967 nejsou rok 1969FleetingGlimpse píše:Co treba London 66/67 DVD?fernetti píše: které (oficiálně vydané!) záznamy máš na mysli?
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
- the Dark Lord
- piper
A proč ne? Za deset dní vyjde (teoreticky) DVD se záznamem koncertu starým víc jak deset let.Anonymous píše:Já tomu prostě nějak moc nevěřím. Proboha, tohle turné proběhlo před 25 lety... Nic nenasvědčuje tomu, že by se něco mělo vydat...
O London 66-67 ani nemluvě . . .
Jsou prostě věci, které jsou žádané a na které se čeká . . .
DVM SPIRO SPERO
- the Dark Lord
- piper
http://www.czech-tv.cz/program/search.p ... &archivf=1
Běžte je někdo kopnout do prdelky... Asi je začnu bombardovat chtíč-mailama
včera jsem poslal dotaz ohledně reprízy dokumentu behind the wall (naposledy u nás vysílán v r. 2001), tak jsem zvědav, co mi z české tv odpoví...LuckyM píše:http://www.czech-tv.cz/program/search.p ... &archivf=1
Tak to už tam dotazy mají dvafernetti píše:včera jsem poslal dotaz ohledně reprízy dokumentu behind the wall (naposledy u nás vysílán v r. 2001), tak jsem zvědav, co mi z české tv odpoví...LuckyM píše:http://www.czech-tv.cz/program/search.p ... &archivf=1
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Hehe Roger kdysi prohlasil, ze mezi skladbami, ktere by on sam chtel slozit ( = ale ktere napsal nekdo jiny) by bylo jen malo od nekoho jineho nez od Dylana a Lennona. To me pri pohledu na tu fotku jen tak napadlofernetti píše:ty dva (a snad i ty dvě) netřeba představovat:
The sun is the same in a relative way but you're older,
tak opět něco přiložím ze své sbírky: tentokrát když měli pánové culíčkový den (zleva - za bubny schovaný tim renwick, david, rick, scotty page (tomu by culík slušel obzvlášť, ale jako jediný ho s masonem neměl), gary wallis a jon carin (u něho si s culíkem jistý nejsem, z ostatních fotek se to poznat nedá):