Šmarjá, já už fakt nevím, jak bych to vysvětlil...Míra píše:Tvoje přirovnání dost krutě pokulhává. Když mám vzít tvé přirovnání . . .
Když převedu to, cos napsal o tý holce, na TFCut, tak jde o to vzít to album ne jen jak vypadá, nebo jak zní, ale i podle toho, ce j v něm, co chce říct.
Když mám ale převést to, co píšeš o TFCutu, na tu holku, tak to znamená, že bys ji odsoudil, kdyby ses dozvěděl o tom, jaký měli mezi sebou vztahy její rodiče a co se dělo "při tom".
The Final Cut
Moderátor: bery
What do you mean interesting?
Soudíš Rogera, ale nesuď mě... Nevidim to jinak, protože jsem mladá... Vidí to tak i můj táta, kterýmu je padesát... To není o věku...Jend píše:Ty jsi mladá holka a Roger sympatický a okouzlující muž, tak to vidíš asi trochu jinak...
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Já tě nesoudím. Já jen říkám, že každej má svůj vlastní důvod, proč se mu album líbí nebo ne... (tu poslední větu neber vážně, dělám si legraci) Já tohle album prostě nemůžu přijmout, protože nesouhlasím s Rogerem. Ty s ním třeba souhlasíš, tak se ti líbí. Nechci tady nikoho přesvědčovat nebo urážet. Snažím se vysvětlit, proč se nepovažuju za milovníka The Final Cut.Jana píše:Soudíš Rogera, ale nesuď mě... Nevidim to jinak, protože jsem mladá... Vidí to tak i můj táta, kterýmu je padesát... To není o věku...Jend píše:Ty jsi mladá holka a Roger sympatický a okouzlující muž, tak to vidíš asi trochu jinak...
What do you mean interesting?
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
Vždyť hádat se o tom, o čem máme v celku všichni stejný názor (tj. Floydi jsou skvělý) je sranda... Přece si tu nebudeme jenom notovatMíra píše: Tak v tomhle podporuji FleetingGlimpse.
Jsme tu pro to, co nás spojuje, a ne pro to, aby jsme se hádali . . .
(pochybuju totiž, že by to mohlo dopadnout jinak)
Tohle vlákno se mi docela povedlo, myslím a rozhodně jsem proti jeho uzavření
Finally I understand the feelings of the few
- the Dark Lord
- piper