Richard píše: ↑20.12.2021 22:59:55
A má to být nějak "vylepšené" ( restored... ), nebo to zas bude jenom nový obal ???
ahoj, jak píše jiřík, tak s poměrem obrazu 4:3 se už nic neudělá, ale dnes jsou možnosti úpravy obrazu - tzn. především odstranění digitálního šumu, kterým pulse trpí docela dost - o dost jinde, takže obraz bude určitě super. zvukově byla fajn už ta původní verze, takže tam moc extra posun k výrazně lepšímu zvuku nečekám. jsem ale dost zvědavý, jestli tam nedošlo k novému sestříhání celého záznamu jako u DSOT - myslím, že nepoužitého archivního materiálu bude s ohledem na dobu pořízení už dost a tak by bylo oživení známých obrázků o nové jenom ku prospěchu. mě se třeba ten nový sestřih DSOT líbí převelice - jak detaily tak synchrem s hudbou, kde je její dynamika a síla obrazem ještě víc podtržená než tomu bylo u prvního vydání DSOT.
p.s.: před asi půl rokem (?) jsem viděl někde na joutube záznam floydů z hakone 1971, který vyšel v japonsku znova v tom digitálním remástru. spadla mi čelist, když jsem to viděl. ten původní záznam z koncertu byl prachmizerný, po úpravách to bylo jako z jiného světa...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.