(staro)nové české fórum věnované pink floyd
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
na tohle ti tady odpoví asi jen kuba, ale podle mě je tučně zvýrazněné to téma, které je zrovna poslední. btw. nerozumím těm oblíbeným tématům - nikde v nastavení nového tématu nastavení oblíbenosti nevidím...Dave píše:
Mohl by mi to někdo vysvětlit, furt mi tu unikají některé věci. Proč jsou některá témata šedá a toto černé a proč jsou některá témata oblíbená - kde se to nastavuje, co to znamená?
Díky
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
tak diakritika je už v pořádku, ale pořád mi nejde přímý vstup na fórum přes link http://pinkfloyd.o106.com/forum a musím se logovat přes proklikání odkazů na http://o106.com achjo
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
1. za me nepritomnosti doslo ke zmene hostingu, az budu mit chvilku, pokusim se odstranit chyby, ktery tim vznikly.
2. sedym pismem se ukazuji "navstivena temata", je to barva navstiveneho linku v prohlizeci, proto ty uvozovky
3. "oblibena" (nebo jaka) temata jsou temata s poctem shlednuti vetsim, nez jiste cislo
2. sedym pismem se ukazuji "navstivena temata", je to barva navstiveneho linku v prohlizeci, proto ty uvozovky
3. "oblibena" (nebo jaka) temata jsou temata s poctem shlednuti vetsim, nez jiste cislo
Zdravim všechny ve Fóru! Byla jsem teď trošku mimo příjem počítačů a i v dost velký časový tísni, ale už jsem zase tady (mě se jen tak nezbavíte)!
Ale zato jsem už slyšela některý skladby od Ping Floyd a už mám přečtený ty knížky(skoro celý).
Musím Vám teda říct, že je to pěkná síla!!!! Strašně zajímavý a hluboký, škoda, že jsem je nemohla slyšet naživo...
Mějte se všichni moc krásně Sára
Ale zato jsem už slyšela některý skladby od Ping Floyd a už mám přečtený ty knížky(skoro celý).
Musím Vám teda říct, že je to pěkná síla!!!! Strašně zajímavý a hluboký, škoda, že jsem je nemohla slyšet naživo...
Mějte se všichni moc krásně Sára
- the Dark Lord
- piper
Jestli se nepletu, budou ty Ping Floydi narážkou na jednu zbožňovanou knížku o nich... Nebo aspoň na článek, jehož opsáním ta knížka vznikla a kde skutečně Floydy v jenom odstavci nazvali Pingama )
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...