můj kámoš nabízí na prodej dva lístky na claptona do sazka areny (20.7.2006) za 1950,- kč/ks (je to původní cena z předprodeje). kdyby měl snad někdo zájem, ať se mi ozve přes SZ. díky.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
To je Richard Wright ze skupiny Pink Floyd. Jasně, že to víš.... Našel jsem je tady http://www.davidgilmour.com/gallery/gallery.htm
Nedávno tam přibyly nové obrázky a taky s tímhle medvídkem.
Kdesi jsem četl, že Davidovi někde zkomolili jméno do podobného, nebo tohoto tvaru. O tomhle muzikantovi jsem již slyšel a nečekal jsem, že ho někdy u nás uvidím na plakátech. Tak se mi prostě jen vybavilo to zkomolení a spojení se jménem "našeho" D.Gilmoura, nic víc...
Richard píše:Kdesi jsem četl, že Davidovi někde zkomolili jméno do podobného, nebo tohoto tvaru. O tomhle muzikantovi jsem již slyšel a nečekal jsem, že ho někdy u nás uvidím na plakátech. Tak se mi prostě jen vybavilo to zkomolení a spojení se jménem "našeho" D.Gilmoura, nic víc...
jo v pohodě. záměna jména "gilmour" za "gilmore" byla hlavně v raných počátcích pink floyd poměrně častá, mám dokonce pocit, že davidovo příjmení zkomolili na obalu nějakého albu nebo singlu floydů. nevím to přesně, takže pokud někdo ví víc, ať mě doplní
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.