Roger Waters - turné
Moderátor: bery
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Watersův hlas
Tak nevím, jestli to bylo tím, že na koncertě přeslechnu mnohem víc chyb než v záznamu, ale přijde mi, že v Berlíně Waters Ovce zazpíval mnohem líp. Jinak ta videa jsou super, jen houšť a větší kapky!
Zítra jedu do Žitavy pro lístky (snad to dobře dopadne) na DG do toho Mnichova, tak pak budu moct porovnávat Ale pokud chce člověk pořádněj rokec, tak musí asi na RogeraJend píše:Kybych měl porovnat letošní koncerty Davida a Rogera, tak celkově se mi víc líbí ty Davidovy. Přijdou mi takové uvolněnější. Stačí jemně přivrít oči a jen tiše poslouchat...
Přiznám se, že ovce jsem na tom videu ještě celý neviděla, ale takový Gunners Dream nemá chybu... škoda, že si ho v tom berlíně ušetřil...Jend píše:Měl jsem na mysli konkrétně Sheep.
Roger nikdy nezpíval v pravým smyslu slova... A na starý kolena nezačal... Pro někoho možná bohužel, mě osobně to ale neva... Předat sdělení - to je někdy víc, než umět zpívat... A to sdělení by tam v případě Rogera bylo, i kdyby to vůbec nezpíval, ale jen by to nějak odříkal... Asi se mu ho nikdy nepodaří předat všem (viz. vlákno klub milovníků The Final Cut), ale ten kdo ví, mě chápe...
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
podle těchto review http://roio.alpha.pl/OpisyWaters/berlin%202006.htm aJana píše:Tak právě poslouchám audio z Berlína... Když se to ohulí, tak se ztratí to, že kvalita je trochu horší a je to fakt dobrý
http://roio.alpha.pl/OpisyWaters/berlin%20cmc4.htm by měl být zvuk obou existujících záznamů výtečný!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Ju, je to fakt, musela jsem to doposlouchat až dokonce... Na to, že to nahrával divák - fakt dobrý... Jen do toho občas někdo kecne a podobně... Ale má to zas svojí atmosféru.... Dobrý...fernetti píše:podle těchto review http://roio.alpha.pl/OpisyWaters/berlin%202006.htm a
http://roio.alpha.pl/OpisyWaters/berlin%20cmc4.htm by měl být zvuk obou existujících záznamů výtečný!
Jo a taky se mi dneska dostáhnulo video z Lisabonu - kvalita obrazu super - na začátku něco povidají portugalsky, bude to asi z nějaký televize - v rohu je nějaký logo a točený je to velmi kvalitně z několika úhlů, zvuk taky dobrej - jen jsou tam trochu utišený kytary a zpěvačky, což je trochu škoda, ale nesmím být tak náročná na záznamy tohohle typu...
Jsem nadšená
máš recht, mě se ty živáky natočené z publika taky hodně líbí - právě kvůli té atmošce. často se doma přistihnu, jakobych pařil v kotliJana píše:Ju, je to fakt, musela jsem to doposlouchat až dokonce... Na to, že to nahrával divák - fakt dobrý... Jen do toho občas někdo kecne a podobně... Ale má to zas svojí atmosféru.... Dobrý...fernetti píše:podle těchto review http://roio.alpha.pl/OpisyWaters/berlin%202006.htm a
Jo a taky se mi dneska dostáhnulo video z Lisabonu - kvalita obrazu super - na začátku něco povidají portugalsky, bude to asi z nějaký televize - v rohu je nějaký logo a točený je to velmi kvalitně z několika úhlů, zvuk taky dobrej - jen jsou tam trochu utišený kytary a zpěvačky, což je trochu škoda, ale nesmím být tak náročná na záznamy tohohle typu...
Jsem nadšená
Teď stahuju video z Berlína, ale to je prý jen pro hard core fanoušky, to bude asi běs Tak uvidime......
Ale hard core fanoušek sem, a byla jsem tam, tak by to snad památka mohla být pěkná... Aspoň to audio byla fakt síla.. Fakt je to zvláštní slyšet zase znova - slovo od slovo... Rogerovo povídání o světle, jak máme smůlu, že to promítání asi moc neuvidíme... No fakt se mi to moc líbilo A taky jsem to strašně prožívala
Ale hard core fanoušek sem, a byla jsem tam, tak by to snad památka mohla být pěkná... Aspoň to audio byla fakt síla.. Fakt je to zvláštní slyšet zase znova - slovo od slovo... Rogerovo povídání o světle, jak máme smůlu, že to promítání asi moc neuvidíme... No fakt se mi to moc líbilo A taky jsem to strašně prožívala
Tak včera jsem to viděla celý (teda první půlku, co jde stáhnout v dvd kvalitě) - a zrovna ty Sheep bych nekritizovala... Možná ten začátek trošičku - ale bylo to v mezích... A dál to bylo skvělýJend píše:No pardon že kritizuju, ale Watersův hlas už rozhodně není co býval. Co se dá dělat, věk bohužel nezastaví.
Měl jsem na mysli konkrétně Sheep.
Taková Have a cigar - tak ta se mu fakt v Lisabonu nepovedla... Až člověk čumí, jak se v ní za šest dní vylepšil...
Taky jsem tak v rychlosti prolítla video z Berlína... Asi to má fakt efekt jen pro ty, co tam byli... Protože kvalita zvuku je určitě lepší na dostupné audio nahrávce a obraz fakt docela hapruje... Ale má to i světlé chvilky, jako účastníka mě to potěšilo Ale do stropu z toho neskáču, takže asi tak
davidova odpov?? na otázku, co ?íká na to, že roger s nickem hrají na sou?asné rogerov? tour celou dark side of the moon:
"P?eju jim hodn? št?stí", odpov?d?l Gilmour bez jakéhokoliv náznaku sarkasmu v hlase. "Je to úpln? v po?ádku, každý a si d?lá, co chce. Na sv?t? je hodn? místa pro každého. Já si užívám to, co práv? te? d?lám a stejn? tak nechávám ostatní p?i tom, aby si užívali to, co d?lají oni sami. Každý by m?l mít možnost d?lat to, co chce, pokud tím nijak neškodí druhým. Roger napsal všechny texty a hodn? velkou porci muziky pro Dark Side Of The Moon, takže není jediný d?vod, pro? by ji nem?l hrát. Roger se zeptal, jestli m?že hrát na plátn? originální film, který jsme p?i koncertech k DSOTM používali i my, no a my mu jen ?ekli: fajn, klidn?, není problém."
"P?eju jim hodn? št?stí", odpov?d?l Gilmour bez jakéhokoliv náznaku sarkasmu v hlase. "Je to úpln? v po?ádku, každý a si d?lá, co chce. Na sv?t? je hodn? místa pro každého. Já si užívám to, co práv? te? d?lám a stejn? tak nechávám ostatní p?i tom, aby si užívali to, co d?lají oni sami. Každý by m?l mít možnost d?lat to, co chce, pokud tím nijak neškodí druhým. Roger napsal všechny texty a hodn? velkou porci muziky pro Dark Side Of The Moon, takže není jediný d?vod, pro? by ji nem?l hrát. Roger se zeptal, jestli m?že hrát na plátn? originální film, který jsme p?i koncertech k DSOTM používali i my, no a my mu jen ?ekli: fajn, klidn?, není problém."
pro ty, kteří nechtějí čekat na oficiální dvd z nynějšího rogerova turné (jehož evropská část koncertem ve švýcarském locarnu skončila a bude dál pokračovat na podzim v usa), mají možnost si stáhnout prý velice podařený záznam koncertu v irském corku (29.6.2006), na němž nick mason odbubnoval celou DSOTM. review tohoto dvd záznamu najdete tady: http://www.neptunepinkfloyd.co.uk/news/?y=06&id=0718
p.s.: filmování pro oficiální dvd z watersova turné proběhlo na jeho koncertu 14. 7. ve francouzském magny cours
p.s.: filmování pro oficiální dvd z watersova turné proběhlo na jeho koncertu 14. 7. ve francouzském magny cours
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
to vypadá skvěle, díkyfernetti píše:pro ty, kteří nechtějí čekat na oficiální dvd z nynějšího rogerova turné (jehož evropská část koncertem ve švýcarském locarnu skončila a bude dál pokračovat na podzim v usa), mají možnost si stáhnout prý velice podařený záznam koncertu v irském corku (29.6.2006), na němž nick mason odbubnoval celou DSOTM. review tohoto dvd záznamu najdete tady: http://www.neptunepinkfloyd.co.uk/news/?y=06&id=0718
...and after all we're only ordinary men