Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
15 kaček v ***** a nikam jsem se nedovolal. Já to nechápu, zkoušel jsem to 2x a vždy se mi ozval nepřerušovaný vyzváněcí tón, to je záznamník nebo co?
Tak jako tak, už to balím. Včera jsem kvůli očekávanému prodeji lístků strávil u pc půl dne. Ble.
Ale možná že když budu mít dobrou náladu, tak tam ještě zajdu osobně (nebo tam někoho pošlu).
Tak jako tak, už to balím. Včera jsem kvůli očekávanému prodeji lístků strávil u pc půl dne. Ble.
Ale možná že když budu mít dobrou náladu, tak tam ještě zajdu osobně (nebo tam někoho pošlu).
What do you mean interesting?
- md8590forever
- piper
Nemám slov... Snad jen: Šlus...md8590forever píše:Ahoj, nechci Vám kazit radost, ale do infosazka jsem v pátek volal, a řekli mi, že o koncertu R. Waterse dosud nemají žádné infomace......... Dokonce jsem tam psal v době minulé i několik mailů a nikdy o tom nic nevěděli.........
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
to je pr*eli, co velebnosti?md8590forever píše:Ahoj, nechci Vám kazit radost, ale do infosazka jsem v pátek volal, a řekli mi, že o koncertu R. Waterse dosud nemají žádné infomace......... Dokonce jsem tam psal v době minulé i několik mailů a nikdy o tom nic nevěděli.........
...and after all we're only ordinary men
Tak je pravda, že úsměv na rtech bys v mé tváři nenašel, ale hlavně že jsme zdraví a máme co jíst...bery píše:to je pr*eli, co velebnosti?
Mě by jen zajímalo, jak je možné, že na oficiálních stránkách PF a RW se objevila informace o koncertu jako hotové záležitosti a přesném termínu předprodeje lístků??
Naposledy upravil(a) Jend dne 16.12.2006 17:13:53, celkem upraveno 1 x.
spíš tam mají bordel. včera se tam například na stránce asi na pět minut objevily anonce na další koncerty (bryan adams, olympic a ještě cosi) a hned je zase stáhli.bery píše:Buďme optimisti, oni mají určitě jen spoustu práce a nestihli to.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jo čoveče toho jsem si taky všimlfernetti píše:spíš tam mají bordel. včera se tam například na stránce asi na pět minut objevily anonce na další koncerty (bryan adams, olympic a ještě cosi) a hned je zase stáhli.bery píše:Buďme optimisti, oni mají určitě jen spoustu práce a nestihli to.
...and after all we're only ordinary men
repost z lopuchu:
ptr Deep Purple - vše o Rapture Of The Deep Tour! 16.12.2006 21:09 - Klub VTIPY všeho druhu (21:13) Nové 3653
Tak podle neoficiálních informací by měly bejt lístky na Waterse prodávaný v cenovém rozpětí (a teď prosím sedněte si!).......
....
130 až 175 EURO..... (((
ptr Deep Purple - vše o Rapture Of The Deep Tour! 16.12.2006 21:09 - Klub VTIPY všeho druhu (21:13) Nové 3653
Tak podle neoficiálních informací by měly bejt lístky na Waterse prodávaný v cenovém rozpětí (a teď prosím sedněte si!).......
....
130 až 175 EURO..... (((
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
fernettimu:ne že bych sazce nevěřil ,ale už jsi zapoměl jak jsem nemohl prodat lístek na Gilmoura v létě - i s dopravou to nebylo akceptovatelné
a kolik "milovníků" floydů to četlo a tak hold počkám o pár dní déle
a budu přečítat recenze a a zasvěcené kritiky obdobně jako v létě k DG koncertům.Kdy diskutuje třeba 40-50 lidí k jednomu tématu? Tak hold budou postřehy i od jinud
a kolik "milovníků" floydů to četlo a tak hold počkám o pár dní déle
a budu přečítat recenze a a zasvěcené kritiky obdobně jako v létě k DG koncertům.Kdy diskutuje třeba 40-50 lidí k jednomu tématu? Tak hold budou postřehy i od jinud