Household Objects
Moderátor: bery
taky to tak na mě působí...bery píše:Podle toho co je napsáno v tom Echoes FAQ tak bych řekl že použili původní nahrávky.
takže šance, že to někdo v archivu má, ještě žije (třeba si gilmour a spol. řekli, že by se ty ruchy mohly někdy v budoucnu šiknout. a dost možná, že ho ty skleničky v shine on inspirovaly natolik, že tento nápad použil naostro na svém loňském turné...)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Household Objects
Jend píše:Tomu nevěř.proti píše:... ale snad existuje nejaky zvukar, nebo tak nejak, kdo to u sebe schovava, aby to casem vytahl na svetlo. Nadeje umira posledni.
Neexistence neceho se dokazuje dost tezko - neni to tak lehke nez dokazat existenci neceho.
Bez dukazu je to tvrzeni proti tvrzeni... ale objevil jsem na Netu nejaky file s nazvem. Household objects - tak jsem to stahl... ale (samozrejme) moc se mi to nezda... tak jsem poslal maila odkud to maji... a i kdyz je to asi "kacice", tak to porad nedokazuje "neexistenci" nejake zbyle nahravky.
Eh...proti píše:Jend píše:Tomu nevěř.proti píše:... ale snad existuje nejaky zvukar, nebo tak nejak, kdo to u sebe schovava, aby to casem vytahl na svetlo. Nadeje umira posledni.
Neexistence neceho se dokazuje dost tezko - neni to tak lehke nez dokazat existenci neceho.
Bez dukazu je to tvrzeni proti tvrzeni... ale objevil jsem na Netu nejaky file s nazvem. Household objects - tak jsem to stahl... ale (samozrejme) moc se mi to nezda... tak jsem poslal maila odkud to maji... a i kdyz je to asi "kacice", tak to porad nedokazuje "neexistenci" nejake zbyle nahravky.
What do you mean interesting?
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Takze - velky Joe mi odepsal. Slo o to, ze to neni Household Objects od Pink Floyd, ale Pink Floyd od Household Objects...proti píše: ... objevil jsem na Netu nejaky file s nazvem. Household objects - tak jsem to stahl... ale (samozrejme) moc se mi to nezda... tak jsem poslal maila odkud to maji... a i kdyz je to asi "kacice", tak to porad nedokazuje "neexistenci" nejake zbyle nahravky.
A ja jsem tak doufal, ze se jedna o objev tisicileti .
- Much Blee
- stranger
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás. Zaujalo mě na Yeeshkul toto: http://www.yeeshkul.com/forum/showthrea ... ld+Objects.
Je tam odkaz na http://www.megaupload.com/?d=PG5SAAC2. Je to NĚCO, co by snad mohlo být tím Household Objects? Když jsem se snažil, tak jsem místy slyšel tóny z Shine On, jak je tam napsáno - totiž použití těch nápadů na albech později. Co si o tom myslíte?
Je tam odkaz na http://www.megaupload.com/?d=PG5SAAC2. Je to NĚCO, co by snad mohlo být tím Household Objects? Když jsem se snažil, tak jsem místy slyšel tóny z Shine On, jak je tam napsáno - totiž použití těch nápadů na albech později. Co si o tom myslíte?
podle mě je to jasný fejk. protože households objects bylo o tom, že si pánové ve studiu nahrávali zvuky domácích nástrojů a potřeb - nádobí, kychyňské nástroje a tak. mason pak píše, že se pásky nedochovaly, protože sami floydi uznali, že to celé bylo jen jeden velký omyl, hrátky k ničemu, prostě odpad. něco se prý užilo v shine on (hra na skleničky, jak ji předvedl gilmour na svém posledním turné). to je asi tak vše, co vím. a teď k té nahrávce: neslyším na ní nic, co by bylo byť jen vzdáleně podobné zvukům, které bych očekával - cinkání, škrábání, bouchání, drnčení. teda zní to blbě, ale kdo slyšel, co dělali floydi naživo v roce 1969, ví, co mám na mysli. podle mě pokud byly nějaké household sessions, tak se podobaly právě tomu, co bylo slyšet při "the man" a "the journey". dále: očekával bych, že zvuk bude čistý, bez šumů, protože se nahrávalo ve studiu. to, co slyším, je jak monotonní kolísání rušičky hlasu ameriky blahého času. to prostě nee. dále: slyším tam nějaké mluvení, zřejmě několikrát zpomalený záznam lidského hlasu - to by snad mohlo být klíčem k rozluštění záhady: co víme, tak roger párkrát zaklíčoval do floydovských nahrávek své "message", takže to tak trochu floydovské je, ale bylo by nejlepší, kdyby to někdo znalý zkusil rozkódovat (co, harmane? ). řekl bych, že tam může být vzkaz autora této podařené taškařice. a za poslední: households byly údajně zničeny, protože nestály za nic - v tomhle masonovi věřím, protože kapely byla známa svým perfekcionismem - pokud by v těch nahrávkách něco bylo, zachovaly by se, jinak... no zkrátka: i kdyby se ty pásky někde našly, tak by je vydal třeba harvested nebo někdo podobný, kdo má kontakty a je v pořizování, editaci a propagaci bootlegů profláklý. a stoprocentně by to bylo bomba č. 1 na všech floydovskýmch webzinech po celém světě.Much Blee píše:Zdravím vás. Zaujalo mě na Yeeshkul toto: http://www.yeeshkul.com/forum/showthrea ... ld+Objects.
no a protože nikde ani ň, tak nezbývá než poděkovat za pěkný žert
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Zcela souhlasím s názorem pana F. Tohle zní, jako by si někdo hrál s nějakým synťákem nebo počítačem. The Man & The Journey je úplně o něčem jiném, také předpokládám, že by to znělo podobně. A ještě mě napadla úvodní skladba z Rogerova soundtracku The Body. V brněnském Bontonlandu si někdo koupil The Body. Byl jsem se tam podívat v rozmezí několika dnů a podruhé už tam nebylo.Much Blee píše:...