Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- md8590forever
- piper
pred vchodem do sazkyJádro píše:Přesně tak, a taky ten leták mám Ale moh bych pak případnou výhru někomu střelit za těžký penízfernetti píše:no hezké, jen co je pravda. akorát že drtivá většina z nás už má lupeny dávno doma...
pripadnou vyhru daruji sousedovi nebo pojede jezibaba (stacilo kdyz semnou jela do Hamburgu ):evil:
Jsem prece zaprisahlej anti-Watersak Ne, tak vazny to nebude, ale toho chlapa moc nemusim a to, ze hral v PF pro me neni dost padnej duvod, abych za nej utracel nemaly obnos obeziva.Jádro píše:Tak navhrhuju, kdo má leták, soutěží za kubu, ne? Jak je možný, že nemáš lístek?kuba píše:Kdybyste nevedeli co s listkem, tak ja zadnej nemam ... ale platit za nej nebudu
Tvoje chyba, lepší provedení DSOTM naživo už v životě neuslyšíš :!::lol: A to ti říká člověk, kterej to už slyšel a jde podruhýkuba píše:Jsem prece zaprisahlej anti-Watersak Ne, tak vazny to nebude, ale toho chlapa moc nemusim a to, ze hral v PF pro me neni dost padnej duvod, abych za nej utracel nemaly obnos obeziva.Jádro píše:Tak navhrhuju, kdo má leták, soutěží za kubu, ne? Jak je možný, že nemáš lístek?kuba píše:Kdybyste nevedeli co s listkem, tak ja zadnej nemam ... ale platit za nej nebudu
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
- md8590forever
- piper
Nevis co mluvis.........kuba píše:Jsem prece zaprisahlej anti-Watersak Ne, tak vazny to nebude, ale toho chlapa moc nemusim a to, ze hral v PF pro me neni dost padnej duvod, abych za nej utracel nemaly obnos obeziva.Jádro píše:Tak navhrhuju, kdo má leták, soutěží za kubu, ne? Jak je možný, že nemáš lístek?kuba píše:Kdybyste nevedeli co s listkem, tak ja zadnej nemam ... ale platit za nej nebudu
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
No... kdybych mel jit na Watersa proto, ze hraje na basu, tak to bych asi na nej taky nesel... Jenomze on (nastesti) krome te hry na basu napsal kopu skvelych textu... a to je dost padnej duvod, abych tam sel... i kdyz vic stranim Davidovi.kuba píše: Jsem prece zaprisahlej anti-Watersak Ne, tak vazny to nebude, ale toho chlapa moc nemusim a to, ze hral v PF pro me neni dost padnej duvod, abych za nej utracel nemaly obnos obeziva.
- md8590forever
- piper
ale pane kolego........pas píše:Slyšel jsem, že napsal i nějakou hudbu.proti píše: No... kdybych mel jit na Watersa proto, ze hraje na basu, tak to bych asi na nej taky nesel... Jenomze on (nastesti) krome te hry na basu napsal kopu skvelych textu... a to je dost padnej duvod, abych tam sel... i kdyz vic stranim Davidovi.
Remember when you were young, you shone like the sun